O turistă daneză, despre sejurul din România: „Am avut un sejur superb în România, cu excepția...”. Ce a nemulțumit-o

Dacă sunteți curioși să vedeți o părere despre București din perspectiva unui turist care nu a mai fost în România vreodată, atunci cu siguranță veți fi fascinat de canalul de YouTube al Erikăi Anderson. Turista din Danemarca a vizitat mai multe locații din țara noastră, iar în doar 2 săptămâni de când a postat videoclipurile pe YouTube, ea a reușit să strângă 42.000 de vizualizări.

Erika Anderson, o turistă din Danemarca, a reușit să strângă undeva în jur de 42.000 de vizualizări pe YouTube, cu videoclipurile postate din țara noastră, unde a vizitat mai multe locații. Dacă cumva sunteți curioși să vedeți o părere asupra Capitalei, cât și a altor destinații turistice, din perspectiva unui turist care nu a mai fost niciodată în țara noastră, atunci cu siguranță veți găsi cele trei videoclipuri ale Erikăi drept extrem de fascinante. Tânăra din Danemarca are canalul de YouTube numit „The Danish Girl”, unde postează diverse videoclipuri de călătorie, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro.

De altfel, cele 3 vlog-uri de călătorie prin țara noastră sunt și începutul carierei pe YouTube a Erikăi, care în ciuda faptului că este la început de drum pe platformă, a reușit să adune zeci de mii de vizualizări și comentarii. Cel mai mult, tânăra s-a declarat impresionată de Ateneul Român și pasajul Macca-Villacrosse, din Capitală. De asemenea, ea a reușit să ajungă și la atât la Castelul Bran, cât și la Peleș.

Restaurantele, un punct în minus în timpul sejurului

„Este pur și simplu uimitor”, așa a descris Castelul Peleș, care a impresionat-o profund pe turista din Danemarca. O experiență la fel de pozitivă a avut-o și la Castelul Bran, despre care a spus că are priveliști ce îți taie respirația.

Însă, deși Erika s-a declarat încântată de sejurul din România, un punct în minus despre care a vorbit au fost restaurantele din țara noastră. Potrivit acesteia, nu doar odată i s-a întâmplat să primească mâncarea rece, sau arsă.

„România este o țară foarte frumoasă! Am avut un sejur superb în România și mi-au plăcut mult peisajele și locurile pe care le-am vizitat. În București am vizitat tot ce mi-am propus. Însă mâncarea nu a fost tocmai în regulă în destule locuri în care am mers. În unele locuri, unde nu am filmat, pur și simplu ni s-a adus mâncare rece sau chiar arsă din păcate. Și îmi pare rău că am avut această experiență culinară neplăcută pe care nu am inclus-o însă în filmările mele”, mărturisește Erika Anderson.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net