Un bărbat crede că statuile de pe Litoral sunt făcute după chipul său

Bogdan Viorel, autointitulat „Președinte Planetar Onorific” sau „Omul Luminii”, a avut un șoc la începutul lunii iunie, când a primit imagini ale mai multor statui de pe Litoral, din Constanța sau Mangalia și i s-a părut că există o posibilă asemănare cu chipul său.

Astfel, primăriile celor două orașe vor începe sezonul estival cu o nouă „distracție”, întrucât bărbatul pare decis să fie recompensat. Este vorba despre un bărbat din Slobozia, cu un număr impresionant de conturi Facebook prin care promovează diverse curente ezoterice.

Bărbatul are diplomă de ospătar

Pe unul dintre conturi a publicat și o diplomă de ospătar. Pe alt cont, cu o activitate mai intensă, acesta a publicat și o serie de capturi ale unor discuții în care îi sunt trimise fotografii ale unor statui sau machete, de pe Litoral.

De exemplu, într-o poză poate fi văzută o butaforie utilizată de organizatorii unui festival de pe Litoral.

Cealaltă poză pare un fals, editat special pentru a semăna cu Bogdan Viorel, existând suspiciuni, că totul ar fi o farsă menită să îi dea acestuia apă la moară pentru a isca discuții cu autoritățile.

Citește și: Geamanduri în formă de cruce pe litoral! Mesajul înfiorător inscripționat pentru turiști

Intenție care a și avut succes, de altfel. „Întrucât Primăria Municipiului Constanta și Consiliul local Constanța s-a folosit de imaginea mea publică de numele și prenumele meu și au construit această statuie cu chipul meu în Stațiunea Mamaia din Municipiul Constanța, Judetul Constanța, fără acordul scris al meu, Bogdan Viorel, din Municipiul Slobozia Judetul Ialomița, fără ca eu să fiu ales cetățean de onoare al Municipului Constanța sau să primesc o sumă de bani.

Cineva i-a făcut o farsă

Dacă nu, voi cere anularea Hotărâri Consiliului Local Constanța privind Construirea Statuii mele Bogdan Viorel sau Viorel Bogdan zis VIO 500 Hz. Adevăr. Aștept să fiu contactat pe messenger de domnul primar Vergil Chitac PNL sau de domnul viceprimar Ionuț Rusu. Adevăr”, este mesajul adresat de Bogdan Viorel autorităților constănțene, pe unul dintre conturile de socializare.

Citește și: Atenție la una dintre cele mai vechi țepe date pe Litoral de comercianți

Momentan, autoritățile de pe Litoral nu au emis un punct de vedere, întregul scandal fiind rezumat la viralizarea postărilor lui Bogdan Viorel.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Calusarii de la Padureti care si au facut celebru satul    Foto Facebook Sorin Mazilescu jpg
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (7) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg