Un elev de 14 ani a înjunghiat un copil de 12 ani. Totul din cauza unei fete și a unei datorii de 7 lei

Un elev de 14 ani a înjunghiat un alt copil de 12 ani. Incidentul s-a petrecut într-un parc din Capitală. Totul a plecat de la o datorie de numai 7 lei și de la o fată. Când discuția s-a aprins, elevul de 14 ani a scos un briceag din ghiozdan și l-a lovit. 

Poliția a intervenit într-un loc de joacă din Capitală Foto: Facebook
Poliția a intervenit într-un loc de joacă din Capitală Foto: Facebook

,,Aici a început discuţia dintre băieţi, aici s-a întâmplat totul. Cel care a înjunghiat avea să îi dea 7 lei băiatului, a venit să îi ceară prietenei mele un şervetel, păi ce ai facut? Pai m-a înjunghiat unul", a declarat o vecină pentru Observatornews.ro.

Incidentul a avut loc în parcul din zona Crângași, din București. Victima a ajuns de urgenţă la spital, însă agresorul a continuat să susţină în faţa poliţiştilor că totul a fost o joacă. 

,,Chiar dacă în imaginaţia ta să zicem se formează ideea că iei acea arma asupra ta pentru a te apara în cazul unor potenţiale atacuri te poate expune la a deveni tu un agresor atunci când nu e cazul crezi ca esti mai puternic avand-o si o folosesti ca atare", a declarat un comisar șef pentru Observatornews.ro.

Violența, tot mai întâlnită la copii

Specialiştii spusțin că, în ultimele luni, faptele de violență care duc chiar la crime în rândul copiilor încep de la vârste din ce în ce mai fragede.

„În spatele acestor comportamente sunt emoţii de furie, de tristeţe, de apăsare, lipsa atenţiei. Mediul din care ei provin, săracie, lipsa educaţiei, neglijare parentală, încă nu îşi dau seama la această vârstă de ireversbilitatea faptelor lor”, spune psihologul Mihaela Dinu pentru Observatornews.ro.

Un elev de 13 ani și-a tăiat un coleg cu un cuțit

Un elev de clasa a VII-a de la un colegiu prestigios din Vâlcea a fost înjunghiat de un alt coleg pe 15 martie 2023, însă Poliția Județeană Vâlcea a ieșit în spațiul public cu un comunicat abia pe 26 martie. Victima a scăpat fără leziuni majore, iar agresorul s-a ales cu dosar penal.

Mai exact, un elev în vârstă de 13 ani, de la CNIMB, și-a tăiat un coleg, la mână, cu un cuțit. Victima a ajuns la spital. Până la finele săptămânii trecute, nici o autoritate din Vâlcea nu a menționat public nimic despre acest caz.

image
image
image
image
image
image
maidanez caini agresivi caine foto gheorghe florin 8 1170x644 jpeg
Masini pe autostrada in Austria FOTO Shutterstock
6 front Carmina Dragomir jpg
refugiati Chilieni FOTO Flotrentina Peria agerpres jpeg
beneficii consum oua 790x460 jpg
politie jpg