Un italian a vrut să fie Spiderman la Cluj, dar a ajuns la psihiatrie. Scene halucinante. VIDEO

Un individ de naționalitate italiană a fost surprins pe camera de filmat în timp ce se afla într-o situație periculoasă pe Calea Dorobanților din Cluj-Napoca. Se pare că bărbatul se deplasa de la un balcon la altul și prezenta un comportament confuz și agitat.

Cetățeanul italian a fost la un pas de moarte / foto: stiri de cluj
Cetățeanul italian a fost la un pas de moarte / foto: stiri de cluj

Potrivit martorilor, individul striga disperat după ajutor și solicita intervenția poliției. Vecinii, îngrijorați pentru siguranța sa, îi rugau să revină pe balcon pentru a evita un potențial accident grav. Vezi VIDEO.

Autoritățile au intervenit în cele din urmă, reușind să-l calmeze pe italian și să-l convingă să înceteze comportamentul periculos. Se presupune că acesta a fost dus ulterior pentru evaluare medicală specializată, iar probabil i-au fost administrate medicamente pentru a-l calma.

Este de remarcat că individul în cauză nu era locatar al blocului respectiv. Se pare că a escaladat exteriorul clădirii până la etajul al doilea, iar poliția bănuiește că ar fi fost sub influența unor substanțe psihoactive, conform știridecluj.

Ulterior, italianul a fost internat la Clinica de Psihiatrie din Cluj-Napoca pentru evaluare și tratament.

Tânără de 20 de ani, găsită fără viață în fața unui bloc, după ce ar fi căzut de la etaj

O tragedie a avut loc la Cluj-Napoca, unde o tânără în vârstă de 20 de ani a fost descoperită moartă, presupus căzută de la etajul unui bloc. Incidentul a avut loc la mijlocul lunii trecute, pe strada Henri Barbusse din oraș.

Potrivit informațiilor preliminare, tânăra a căzut de la o înălțime, însă circumstanțele exacte ale tragediei sunt neclare. La aproximativ 00:30, pe 11 februarie 2024, serviciile de urgență au fost alertate prin apel la 112, iar pompierii și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă au fost trimiși la locul incidentului.

Personalul medical a încercat să acorde primul ajutor tinerei, dar aceasta nu mai prezenta semne vitale. Eforturile de resuscitare au fost ineficiente, iar reprezentanții ISU au fost nevoiți să constate decesul victimei.

„Echipajele de intervenție au găsit o tânără în jur de 20 de ani, căzută pe carosabil și fără semne vitale", a comunicat ISU Cluj.

„Au început imediat manevrele de resuscitare, dar chiar și după aproximativ o oră de eforturi, nu au reușit să readucă semnele vitale ale persoanei", au adăugat pompierii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net