Ce a pățit un britanic stabilit în Cluj. Bărbatul, scos din minți de factura la energie. FOTO

Ultima actualizare:

Indiferent de ce salariu avem, sau în ce parte a țării locuim, cu toții putem fi de acord că multe dintre prețurile din țara noastră au devenit mult prea mari. Iar un britanic care locuiește în Cluj a avut parte de un adevărat șoc atunci când s-a lovit personal de această problemă tot mai presantă. Revoltat de situație, el a povestit totul pe pagina sa de Facebook.

Bărbatul a fost scos din minți de factura primită
Bărbatul a fost scos din minți de factura primită

De la prețul celor mai banale produse de pe rafturile magazinelor, până la costul facturilor, prețurile din țara noastră sunt din ce în ce mai mari, iar, din păcate, tot mai mulți dintre noi avem probleme din cauza acestora.

Acest fenomen al scumpirilor este unul pe care îl putem observa indiferent de orașul în care locuim, iar, după cum a observat pe propria piele un britanic, chiar și cei care se mută aici din străinătate pot avea probleme cu prețurile.

Mai precis, un cetățean din Marea Britanie care locuiește în Cluj, fiind pasionat de fotografie, a avut o surpriză cu totul neplăcută atunci când i-a sosit factura la energie. Șocat de suma din factură, fotograful englez a postat totul pe pagina sa de Facebook, iar zeci de oameni au mărturisit că se află în aceeași situație.

Suma șocantă din factura de energie

Cum suma de bani pe care trebuia să o plătească nu părea să corespundă cu indexul, fotograful britanic a postat totul pe Facebook, spunând că întreaga situație este un abuz, iar clasa politică din țara noastră ar trebui să intervină în problema facturilor al căror preț începe să scape complet de sub control.

Mai precis, suma pe care britanicul este nevoit să o plătească este de 1.528 de lei, iar fotograful spune că acești bani nu corespund consumului pe care l-a avut și care a fost mult mai mic. Mai mult decât atât, britanicul a adunat sumele ultimelor 5 facturi primite, iar toate acestea la un loc nu ajung la suma pe care trebuie să o plătească acum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net