Nevaccinatul Djokovic revine la turneul său favorit. Ce mesaj a transmis după ridicarea restricțiilor din pandemie

Restricțiile de călătorie din Statele Unite, provocate de pandemia de Covid-19, l-au ținut departe de turneele de tenis din această țară pe Novak Djokovic, care a refuzat să se vaccineze. Acum, pentru prima oară în ultimii 5 ani, numărul 1 mondial va reveni pe terenul de la Indian Wells.

Djokovic revine la Miami și Indian Wells / foto: Getty Images
Djokovic revine la Miami și Indian Wells / foto: Getty Images

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, sârbul dorește să câltige cel de-al 6-lea titlu la ATP Masters 1.000, din California. Acest turneu începe chiar săptămâna viitoare, fiind considerat unul dintre cele mai importante din lumea tenisului, după cele 4 turnee de Mare Șlem. Dacă sârbul va cuceri cel de-al 6-lea titlu, ar reuși să stabilească un record la acest turneu.

„Au trecut cinci ani, mult prea mult, pentru a nu fi prezent la Tennis Paradise, la unul dintre cele mai bune turnee din lume, fără îndoială”, a declarat Novak Djokovic, care deja se află în California. „Este probabil turneul Masters preferat pentru mulţi jucători, inclusiv pentru mine. Abia aştept să vin şi să evoluez din nou în faţa unora dintre cei mai buni fani ai tenisului pe care îi avem în circuit”, a mai precizat acesta, conform sursei citate.

Novak Djokovic revine în Statele Unite

În anul 2008, Novak Djokovic a cucerit primul său titlul de Mare Șlem, la Australian Open. Această victorie a fost prima dintr-o serie extrem de lungă, sârbul reușind să câștige 24 de turnee de Mare Șlem. La scurt timp după trofeul din 2008, Djokovic a cucerit și primul său titlul de la Indian Wells.

„Prima dată când am câştigat titlul la Indian Wells a fost unul dintre cele mai mari titluri din cariera mea la acel moment. Îmi amintesc că am jucat cu Mardy Fish în finală”, a spus sârbul. În 2020, acest turneu a fost anulat din cauza pandemiei, iar Djokovic nu a putut participa la următoarele 3 ediții, deoarece nu a acceptat să se vaccineze și nu a putut intra în Statele Unite.

Duminică seară, numărul 1 din tenisul mondial a mers la meciul dintre LA Galaxy și Inter Miami, echipa unde acum joacă nume legendare ale fotbalului, precum Lionel Messi, Sergio Busquets, Jordi Alba și Luis Suarez.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net