Un elev de numai 15 ani a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău la școală! Ce a consumat adolescentul

Caz șocant în județul Cluj! Un elev de numai 15 ani a ajuns la spital miercuri, după ce i s-a făcut rău la școală. Tânărul a spus medicilor că a consumat o băutură energizantă și nicotină la plic, lucru ce a fost confirmat și de către analizele de sânge.

Tânărul a avut nevoie de îngrijiri medicale
Tânărul a avut nevoie de îngrijiri medicale

Potrivit informațiilor de la Digi 24, acest incident nefericit a avut loc pe data de 28 februarie 2024, într-o școală din Apahida (județul Cluj). Se pare că unul dintre profesori a anunțat autoritățile că adolescentul cu vârsta de numai 15 ani nu se simte bine. Se pare că el consumase o băutură energizantă și nicotină la plic, lucru confirmat și de analizele făcute de medici, după ce tânărul a ajuns la spital.

„La data de 28 februarie 2024., poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară, aflaţi într-o unitate de învăţământ din localitatea Apahida au fost anunţaţi de către un cadru didactic despre faptul că un elev al şcolii acuză stări de rău. Elevul, care a menţionat că a consumat nicotină şi o băutură energizată a fost preluat ulterior de un echipaj medical şi transportat la spital în vederea efectuării investigaţiilor medicale de specialitate”, a transmis, conform sursei citate, IPJ Cluj.

Unui adolescent i s-a făcut rău la școală

Tânărul are vârsta de numai 15 ani și se pare că nicotina consumată de acesta, sub formă de pliculețe, se poate găsi pe Internet. El a spus că pe lângă aceasta a consumat și o băutură energizantă, iar după ce a fost transportat la spital, analizele făcute de medici au confirmat spusele adolescentului.

Medicii au reușit să depisteze prezența nicotinei în sângele elevului cu vârsta de 15 ani. Mai mult decât atât, în organismul tânărului nu au fost depistate substanțe etnobotanice, ori droguri. Unul dintre profesori a comunicat polițiștilor aflați în școală că tânărul nu se simte bine, iar acesta a fost preluat de către un echipaj medical și dus la spital, unde i s-au efectuat analize și a primit îngrijirile necesare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net