Legumele care îți pot da dieta peste cap. Îngrașă la fel de mult precum o pizza

Atunci când dorim să începem o dietă, cele mai multe sfaturi pe care le vom primi ne vor spune să mâncăm cât mai multe legume. Ei bine, în mod obișnuit, acest sfat este unul perfect pentru a scăpa de kilogramele în plus, însă ne putem găsi, câteodată, în situația în care dieta noastră nu funcționează, indiferent cât de atenți suntem la ce mâncăm. Ei bine, dacă cumva consumați aceste legume, trebuie să știți că ne pot îngrășa la fel de mult precum o pizza!

Cartofii ne îngrașă mult mai mult decât am crede
Cartofii ne îngrașă mult mai mult decât am crede

În cele mai multe cazuri, legumele sunt alegerea perfectă pentru o dietă sănătoasă, care ne va scăpa rapid de kilogramele în plus. Însă, din păcate, există unele pericole ascunse în legătură cu unele legume, pe care doar foarte puțini dintre noi le cunoaștem. Iar o astfel de legumă care ne poate îngrășa enorm este chiar una dintre cele mai populare din țara noastră!

Mai precis, o leguminoasă care ne poate da complet peste cap dieta sunt cartofii! Aceștia sunt consumați de către cei mai mulți dintre noi, fie că îi preferăm prăjiți, fierți, copți, sau ca ingrediente în alte mâncăruri. Cu toate acestea, experții ne spun că aceștia sunt o adevărată bombă calorică! Astfel, cartofii ar trebui consumați cu moderație, dacă vrem să slăbim.

Legumele care ne pot îngrășa la fel de mult precum o pizza

Experții ne mai spun că dacă vrem să consumăm cartofi, cel mai dietetic mod în care îi putem pregăti este să îi fierbem, după ce îi decojim. În plus, este important să evităm cartofii dulci, deoarece aceștia conțin de două ori mai multe calorii decât cartofii obișnuiți.

O altă legumă la care trebuie să avem foarte mare grijă este fasolea, cât și țelina, ori păstârnacul. Din păcate, indiferent cât de delicioase sunt acestea și cât de utile sunt pentru nenumărate rețete, este foarte posibil ca dacă exagerăm și consumăm prea mult din aceste legume, să ne îngrășăm la fel de mult ca atunci când mâncăm o pizza, ori o porție de mici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net