Un nou centru comercial în vestul Capitalei! Investiția este de peste 10 milioane de euro

Un nou centru comercial își poate face apariția în vestul Capitalei! Cei de la Danubiu Enterprises doresc să înceapă construcția chiar în acest an, iar investiția în proiectul de retail ar ajunge la suma de peste 10 milioane de euro.

Noul centru comercial din vestul Capitalei / foto: Danubiu Enterprises
Noul centru comercial din vestul Capitalei / foto: Danubiu Enterprises

Potrivit informațiilor de la wall-street.ro, se pare că proiectul a fost denumit A1 Shopping Center și va fi construit în zona Militari – Chiajna. Acest complex comercial se va ridica pe un teren de aproximativ 67.000 de metri pătrați, fiind situat la numai 50 de metri de autostrada A1. Complexul în sine ar urma să aibă o suprafață închiriabilă de 24.000 de metri pătrați.

Pe lângă zona comercială a complexului, vor mai exista și zone semnificative de depozitare, cât și diferite servicii complementare oferite cumpărătorilor. Se dorește ca acest complex să înceapă să fie construit în al doilea trimestru al anului 2024, iar data la care ar trebui să se deschidă publicului este în trimestrul trei al anului 2025.

Un nou centru comercial în vestul Capitalei

Noul centru comercial urmează să fie construit în vestul Capitalei, iar valoarea investiției este de peste 10 milioane de euro. Proiectul a fost modificat, inițial vorbindu-se chiar și despre construirea în zonă a unui hotel de 3 stele, care ar fi acoperit cererea ridicată pentru diferitele călătorii de afaceri în vestul Bucureștiului. Undeva spre finalul lui 2025, acest nou centru comercial ar trebui să se deschidă publicului.

„Inițial, acest proiect trebuia să fie compus dintr-un strip mall dedicat retailerilor clasici, al căror public-țintă este reprezentat de consumatorii finali, alături de un hotel de 3 stele, ce trebuia să acopere cererea destul de ridicată pentru călătorii de afaceri din vestul Capitalei.

Ulterior, însă, în urma analizei aplicate, în timp, a nevoilor pieței, am realizat că zona respectivă a Bucureștiului ar fi mai bine deservită de un proiect conceput pentru retaileri de tip angro și cash & carry, care vin să răspundă variatelor nevoi ale proprietarilor de magazine mici și medii din toată țara”, a comunicat, conform sursei citate, Maria Iancu, Director Dezvoltare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net