Un nou cutremur zguduie România! Este al doilea cu o magnitudine de peste 4 grade

Un nou cutremur a avut loc în această după-amiază în zona Vrancea! După ce un seism de 4,2 grade pe scara Richter a zguduit țara noastră la ora 09:25, se pare că încă un cutremur de peste 4 grade a avut loc puțin mai devreme!

Un nou cutremur a zguduit România
Un nou cutremur a zguduit România

România este zguduită de cutremure astăzi! După ce, în cursul dimineții, un seism cu magnitudinea de 4,2 a avut loc în zona Vrancea, tot în această arie a țării noastre a mai avut loc un cutremur! Inițial, acesta fusese anunțat de către cei de la Institutul Naţional pentru Fizica Pământului (INFP) ca având magnitudinea de 3,8 pe scara Richter, însă, în scurt timp, specialiștii l-au revizuit la 4!

Cel de-al doilea seism a avut loc la ora 16:06, la o adâncime de aproximativ 130 de km. Se pare că epicentrul a fost la o distață de numai 64 km de Sfântu-Gheorghe, 52 km vest de Focșani, 71 km est de Brașov, 55 km de Buzău, cât și 82 km nord - est de Ploiești. Este vorba despre al doilea cutremur cu o magnitudine de peste 4 grade produs astăzi.

Un nou cutremur a zguduit Vrancea

În cursul dimineții de astăzi, 24 octombrie, un alt cutremur s-a produs în zonă, cu magnitudinea de 4,2 grade. Acesta a avut loc la ora 09:25, la o adâncime de aproximativ 140 de km. Cu toate acestea, se pare că în cursul acestui an, țara noastră a mai fost lovită și de alte cutremure, chiar mai puternice.

Mai precis, pe data de 14 februarie, în județul Gorj a avut loc un cutremur cu magnitudinea de 5,7 pe scara Richter. Acesta a provocat o panică imensă în rândul populației, mai ales datorită faptului că s-a produs la suprafață! Mai exact, se pare că adâncimea la care a avut loc acest cutremur a fost de numai 6,3 kilometri! Iar pe data de 22 mai, țara noastră a mai fost martoră la 2 cutremure de peste 4 grade, în aceeași zi, în județul Arad.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net