Româncă șocată de obiceiurile bizare ale olandezilor. Ce a uimit-o, după ce s-a mutat în „țara lalelelor”

Ultima actualizare:

Potrivit statisticilor, zeci de mii de români au ales să se mute în Olanda, pentru a căuta un trai mai bun. Cu toate acestea, șocul cultural nu trebuie subestimat niciodată, iar o româncă povestește despre obiceiurile din această țară care, pentru români, par extrem de bizare!

După cum putem constata cu ușurință, în zilele noastre a devenit mai ușor ca oricând să călătorim de-a lungul globului, sau, de ce nu, chiar să ne stabilim în altă țară. Iar atunci când vine vorba despre Olanda, potrivit statisticilor, zeci de mii de români au ales să se mute în această țară, în căutarea unui trai mai bun. O tânără din România care s-a mutat în Olanda a povestit, pe contul ei de TikTok, câteva dintre obiceiurile bizare ale olandezilor.

Însă, niciodată nu trebuie să subestimăm șocul de care ne vom lovi la mutarea în altă țară! Iar o româncă s-a hotărât să vorbească despre obiceiurile din această țară care, pentru români, par bizare!

Ei bine, în primul rând, se pare că olandezii sunt extrem de atenți la modul în care cheltuiesc banii. Iar, dacă în mod normal, acest lucru ar fi pozitiv, se pare că în această țară, atenția la cheltuieli a devenit atât de mare, încât la baruri și în cluburi se vând sticle de apă fără dop, pentru a-i face pe olandezi să le consume! Se pare că, dacă ar fi venit cu dop, aceștia ar fi băut din acea sticlă toată noaptea, doar pentru a nu da banii pe alta!

Obiceiuri din Olanda care par bizare pentru români

Iar un alt lucru care românilor, cât și multor altor naționalități de pe glob, li se pare extrem de bizar, este faptul că olandezii nu se spală pe mâini atunci când merg la toaletă, decât foarte rar! Iar dacă tot am ajuns la capitolul de igienă, se pare că nu este exclus să vedeți olandezi care se dau cu deodorant în public, chiar și în transportul în comun!

Iar dacă vreți să luați un mic-dejun „tradițional” olandez, se pare că opțiunea cea mai potrivită sunt fulgii de ciocolată pe pâine! În timp ce pentru prânz, puteți avea parte în Olanda de un adevărat festin, ce constă în o felie de pâine cu cașcaval!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
politiajaf rsapolitianeamt jpeg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net