Un senator a lovit un bărbat cu telefonul în cap. Agresorul și-a dat demisia din partid

Ultima actualizare:

Senatorul USR Virgil Bob a lovit un bărbat în timpul unui eveniment privat, incident surprins de camerele de supraveghere din local. Alesul a anunțat că se autosuspendă din partid și s-a scuzat public.

Incidentul a avut loc în cadrul unui eveniment privat
Incidentul a avut loc în cadrul unui eveniment privat

S-a ridicat și l-a pocnit cu mobilul în țeastă

O înregistrare video, surprinsă de camerele de supraveghere din local, a fost publicată, deja, pe YouTube. În înregistrare se vede cum un bărbat, presupus a fi Virgil Bob, se ridică de la masă, își pune sacoul și pleacă, nu înainte de a-l lovi în cap pe un alt bărbat rămas la masă, transmite Adevărul.

La apariția imaginilor, Virgil Bon a reacționat printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care anunță că se autosuspendă și își cere scuze publice. 

Senatorul recalcitrant Virgil Bob
Senatorul recalcitrant Virgil Bob

Am avut în weekend, o altercație, cu un bărbat la un eveniment privat. Acest bărbat m-a provocat și am avut o reacție nervoasă necontrolată pe care o regret. Îmi pare rău pentru această altercație și voi colabora cu poliția pentru stabilirea circumstanțelor incidentului. Există mai mulți martori care pot atesta ca omul m-a provocat, dar asta nu este o justificare. Regret ce s-a întâmplat și am decis să mă autosuspend din partid”, a precizat senatorul USR.

Citește și: Tom Hardy e bătăuș și-n viața reală! Imagini spectaculoase cu actorul când „mătură” podelele cu oponenții săi

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj a precizeat miercuri că bărbatul agresat, în vârstă de 50 de ani, a depus marţi plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei.

În fapt, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, sesizează că, la data de 7 octombrie a.c., aflându-se la un eveniment privat organizat la un local din Şilmeu Silvaniei, a purtat unele discuţii în contradictoriu, pe teme politice, cu bărbatul de 52 de ani. La plecare, bărbatul de 52 de ani i-ar fi aplicat o lovitură peste cap cu telefonul mobil pe care îl ţinea în mână. În urma verificărilor întreprinse de poliţişti a reieşit că persoana reclamată este demnitar, respectiv îndeplineşte funcţia de senator în Parlamentul României de la 1 februarie”, se arată în comunicatul IPJ Sălaj, citat de Agerpres.

Vezi și: Filmul bătăii dintre Reghe si Anamaria Prodan! În ce hal s-au lovit în parcare

Având în vederea calitatea persoanei, în conformitate cu dispoziţiile Codului de procedură penală, poliţiştii au întocmit referat cu propunere de declinate a cauzei organului competent - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, mai arată Adevărul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net