Un „toreador” din Neamț a ajuns de urgență la spital! Tânărul a ademenit un taur cu o haină

Un bărbat în vârstă de numai 34 de ani a ajuns de urgență la spital după ce a confundat stâna la care se afla cu o coridă. „Toreadorul” a încercat să ademenească taurul folosind o haină, însă animalul nu a reacționat chiar așa cum a sperat bărbatul. El a ajuns în stare gravă la un spital din Iași.

Tânărul a ademenit taurul cu o haină / foto: IStock
Tânărul a ademenit taurul cu o haină / foto: IStock

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a dorit să trăiască experiența de toreador, însă aventura sa s-a sfârșit cu o vizită de urgență la spital. Totul s-a petrecut marți seara, în jurul orei 22:00, la o stână aflată în zona localității Boghicea (județul Neamț). Tânărul a ademenit taurul imitând mișcările unui toreador și folosind o haină, însă animalul nu a reacționat așa cum a plănuit „toreadorul”.

Taurul l-a lovit serios pe toreadorul amator, care a fost transportat imediat la un spital din Iași, iar polițiștii au fost alertați despre ce s-a petrecut la stâna din zona localității Boghicea.

A ademenit taurul folosind o haină

„Polițiștii din cadrul Sectiei de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat în vârstă de 34 de ani, s-a prezentat la o unitate medicală, sesizând că a fost lovit de o bovină.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că incidentul s-a petrecut la o stână din localitatea Boghicea. În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că incidentul s-a petrecut la o stână din localitatea Boghicea”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat, autoritățile au început deja o anchetă. „În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au comunicat autoritățile. Din păcate, aventura tânărului din județul Neamț, în vârstă de numai 34 de ani, nu s-a sfâșrit deloc cum ar fi sperat. El a fost transportat în stare gravă la un spital din Iași, după ce a fost rănit de taur. Acum, autoritățile vor stabili cu exactitate ce a dus la acest incident nefericit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cafea cu pulbere de ciuperci medicinale  Sursa foto shutterstock 1453768808 jpg
image
image
image
image
image
image
Fun Zone jpeg 1 jpeg
bucatarie pexels jpg
rosii tomate istock jpg
printesa kalina a bulgarieri sotul copilul AFP jpg
statuie mihai Eminescu colaj facebook jpg
tantari jpg
wizz air pixabay jpg
cetate ardud
image
actualitate.net
image
actualitate.net