Un tren din România a deraiat. Peste 200 de pasageri au rămas în câmp pe timp de caniculă

Pasagerii unui tren Inter City Cluj-Napoca – București au rămas în câmp, pe timp de caniculă, aceștia urmând a fi preluați cu autobuzele din Rupea, până în gara Brașov. Trenul a fost nevoit să oprească din cauza unei alte garnituri care a deraiat, scrie adevărul.ro

Călătorii, rămași în câmp Foto: CFR
Călătorii, rămași în câmp Foto: CFR

Trenul internaţional Curtici - Bucureşti Nord, oprit din circulație

Trenul internaţional IRN 347 (Curtici - Bucureşti Nord) a fost oprit din circulaţie începând cu ora 12:10 din cauza deraierii unuia dintre vagoane, informează sâmbătă CFR SA. „Evenimentul feroviar s-a produs pe firul I, între staţiile Rupea şi Racos, la km 237+400, interval feroviar pe care se circula cu restricţiale de viteză de 30 km/h. Precizăm faptul că firul II Rupea - Racoş este închis permanent pentru lucrări de reabilitare, traficul feroviar pe intervalul respectiv fiind trasat doar pe firul I", informează compania.

Un tren care venea din Cluj, nevoit să oprească în câmp 

La scurt timp după incident, un tren care venea de la Cluj-Napoca și avea traseul pe aceeași linie, a fost nevoit să oprească în câmp. Potrivit CFR Călători, pasagerii din tren își vor continua drumul cu microbuze până la Brașov, de unde vor lua trenul cu destinația București.„Călătorii din trenul IC 532 (Cluj-Napoca – București Nord), oprit la Rupea, la ora 13:10, vor fi preluați cu 2 autocare până în gara Brașov, de unde își vor continua călătoria spre Capitală cu alte trenuri care circulă în relația Brașov – București Nord”, a mai transmis CFR Călători.

Se vor face verificări asupra evenimentului feroviar 

Menționăm faptul că, personalul feroviar de specialitate al SRCF Brașov și echipele de intervenție vor acorda tot suportul tehnic necesar operatorului național CFR CĂLĂTORI pentru repunerea vagonului pe șină si retragerea garniturii din linie curentă.

De asemenea, facem precizarea că reprezentanții SRCF Brașov vor colabora cu reprezentanții operatorului național care va stabili măsura necesară continuării călătoriei pentru pasagerii din trenul IRN 347. Evenimentul feroviar va fi investigat de o echipă a AGIFER, care va stabili cauzele prodecerii deraierii”, se mai menționează în comunicatul citat.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net