Unde aplici și câte locuri sunt scoase la concurs la Jandarmerie, IGSU sau Poliție

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, mai multe astfel de oportunități au fost lansate pentru un job la stat, iar salariile de aici nu sunt chiar mici. 

Cele mai noi anunțuri privind angajările la stat
Cele mai noi anunțuri privind angajările la stat

Locuri de muncă Inspectoratul General pentru Situații de Urgență - IGSU

Poate mereu ți-ai dorit să aperi valorile democrației și România, așa că Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a suplimentat numărul de locuri scoase la concurs pentru soldați profesioniști.

S-ar putea să te interese și o carieră ca polițist: Tot ce trebuie să ştii dacă vrei să te faci poliţist!

Astfel, aproximativ 1,825 de locuri pentru soldați au fost scoase la concurs. Persoanele selectate vor parcurge stagii de pregătire specifice, care sunt necesare pentru misiunile destinate salvării de vieți. 

Locurile sunt disponibile pentru Inspectoratele Județene pentru Situații de Urgență din București - Ilfov, dar și pentru Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă Boldești, Centrul Național de Perfecționare a Pregătirii pentru Managementul Situațiilor de Urgență, Depozitul de Rezervă Mizil, Șinca-Veche, Tecuci și Bazei pentru Logistică a IGSU.

Locuri de muncă în Jandarmerie

De altfel, există foarte multe locuri de muncă și în cadrul Jandarmeriei Române. Potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a instituției, aproximativ 1.200 de locuri sunt scoase la concurs.

Urmărește mai multe povești despre experiența în Jandarmerie: Povestea jandarmeriţei care coordonează echipe antitero. Cum a ajuns Oana But să îmbrace uniforma

Potrivit postării în cauză, Jandarmeria Română nu oferă mai multe detalii despre postul pe care urmează să-l ocupi sau cerințe suplimentare, dar aceștia au în vedere 2 lucruri importante: minim 18 ani și diploma de bacalaureat. 

Pentru început, salariile în jandarmerie variază foarte mult în funcție de postul pe care-l dorești să-l ocupi. Astfel, un personal contractual fără funcții de comandă câștigă între 971 și 2.679 de lei. De altfel, un ofițer ce are funcții de comandă poate ajunge și la un salariu de 10,417 lei. 

În medie, un jandarm are un salariu cuprins între 2,222 de lei și 4,561 lei. 

Locuri de muncă la poliția locală

Foarte multe primării caută polițiști locali. De exemplu, Poliția Locală din Brașov s-a pus pe angajat! Anunțul a fost făcut într-un mod inedit, pe TikTok. 

Dacă dorești să urmezi o carieră în cadrul poliției locale, trebuie să te prezinți la Departamentul de Resurse Umane al instituției din localitatea de reședință. Astfel, în funcție de aptitudini, poți să ai parte de un astfel de job. 

De asemenea, dacă dorești să rămâi la curent cu toate locurile de muncă scoase la concurs de Poliția Locală din județul tău, poți să urmărești website-urile acestora, unde se fac anunțurile privind angajările. 

Exemple: 

Poliția Locală Brașov 

Poliția Locală Brăila

Poliția Locală Sector 3 București

Poliția Locală Sector 6 București

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net