Video. Imagini sfâșietoare cu iubita tânărului mort în accidentul din Olt. A respectat tradiția și a fost mireasă la înmormântare

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Joi seară, Mădălin Paul Păduran, în vârstă de numai 23 de ani, și-a pierdut viața într-un tragic accident de mașină. El a pierdut controlul volanului în timp ce gonea cu 200 km/h, deoarece încerca să prindă din urmă mașina în care se afla iubita lui, alături de bărbatul cu care aceasta îl înșela.

Tragedia a avut loc în Deveselu (județul Olt), iar după ce a pierdut controlul asupra mașinii, Mădălin Paul s-a izibit de un pom. La sosirea medicilor, aceștia nu au putut decât să constate decesul. Din păcate, chiar în ziua tragediei, tânărul aflase că iubita sa, Narcisa Modrângă, îl înșela.

Unul dintre apropiații tânărului a povestit care a fost motivul pentru care acesta conducea cu o viteză atât de mare, iar oamenii au răbufnit imediat, mai ales pe social media. Iar atunci când Narcisa Modrângă a aflat că lumea știe ce s-a întâmplat, ea a răspuns cu nepăsare.

A cerut bani pentru înmormântarea lui Mădălin

Mai mult decât atât, aceasta chiar a cerut bani în numele familiei victimei, direcționând oamenii către un cont deschis în numele mamei sale, Sanda Modrângă. Deși aceasta a spus că banii trebuiau să ajungă către familia lui Mădălin Paul, mătușa acestuia a spus că ei nu au știu nimic despre acest cont, nu au primit niciun ban, și nici nu au rugat familia respectivă să facă acest lucu.

Se zvonește că mășina pe care tânărul o conducea în momentul accidentului ar fi fost cumpărată din banii mamei iubitei sale, iar acesta îi achita lunar o rată. Din acest motiv, oamenii cred că Narcisa s-a folosit de tragedia petrecută pentru a recupera banii mamei sale.

Iubita lui Mădălin a fost mireasă la înmormântare

Se spune că dacă mori înainte să te căsătorești, pentru a fi înmormântat trebuie să treci prin toate cele 3 etape ale vieții: botezul, taina sfintei cununii (nunta) și înmormântarea mai apoi. Pentru că tânărul Mădălin Paul, cel care a murit în cumplitul accident din Deveselu, Olt, nu era căsătorit, la înmormântarea băiatului de 23 de ani, iubita lui, Narcisa, a fost îmbrăcată în alb și nu în haine de doliu și a fost pe post de mireasă.

La olteni, există tradiția miresei la apă: un moment în care mireasa scoate apă din fântână, se închină de 3 ori cu fața spre Răsărit și varsă de 3 ori apă jos. Așa a făcut și Narcisa, iar imaginile au fost postate pe un cont de TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
rugaciune jpg
image
image
image
image
image
image
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
condimente jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net