Wizz Air le dă vești bune românilor. Din octombrie, avioanele vor pleca spre noi destinații din două mari orașe ale României

Wizz Air va lansa noi rute aeriene din România începând cu octombrie 2024, conectând București și Iași cu Malmo, Suedia, și București cu Salerno, Italia. Această extindere a rețelei vine în întâmpinarea cererii tot mai mari pentru destinații noi și atractive din Europa.

Wizz Air va lansa noi rute aeriene din România începând cu octombrie 2024 / foto: Pixabay
Wizz Air va lansa noi rute aeriene din România începând cu octombrie 2024 / foto: Pixabay

Începând cu data de 29 octombrie 2024, Wizz Air va opera zboruri de două ori pe săptămână, marți și sâmbătă, din București și Iași către Malmo, cu tarife care pornesc de la 99 de lei.

Astfel, pasagerii din România vor avea acces direct la unul dintre cele mai vibrante orașe din Suedia, cunoscut pentru peisajele sale pitorești și arhitectura modernă.

Extinderea rețelei Wizz Air: Destinații noi din București

Compania va introduce și zboruri de trei ori pe săptămână din București către Salerno, Italia. Aceste zboruri vor fi operate marți, joi și sâmbătă, cu prețuri care încep de la 129 de lei.

Salerno este o destinație italiană plină de farmec, situată pe coasta Amalfi, cunoscută pentru peisajele sale spectaculoase, bogata moștenire istorică și gastronomia sa rafinată.

„Suntem încântați să ne extindem rețeaua din București și Iași, oferind pasagerilor noștri mai multe oportunități de a explora unele dintre cele mai frumoase și bogate destinații culturale din Europa.

Malmo și Salerno sunt două adăugiri fantastice, oferind experiențe unice pentru călătorii în căutare de aventură, relaxare și nu numai”, a declarat Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, citată în comunicat.

Această extindere a rețelei Wizz Air vine în contextul unei creșteri continue a cererii pentru zboruri low-cost și destinații noi.

Curse noi din București și Cluj-Napoca

Wizz Air a anunțat extinderea rețelei sale cu cinci noi rute, care vor începe să opereze începând cu luna octombrie 2024. Dintre acestea, trei vor fi disponibile din București, către destinațiile Milano Malpensa, Stuttgart și Trieste, iar două vor lega Cluj-Napoca de Stuttgart și Lisabona.

În detaliu, zborurile din București spre Milano Malpensa vor fi zilnice, iar cele către Stuttgart vor avea loc în zilele de luni, miercuri și vineri.

De asemenea, ruta către Trieste va fi operată marțea și sâmbăta. Din Cluj-Napoca, pasagerii vor putea zbura direct către Stuttgart în fiecare joi și duminică, iar spre Lisabona în zilele de luni și vineri.

Prețurile biletelor vor începe de la 99 de lei pentru rutele București - Milano Malpensa și București - Trieste. Biletele pentru ruta Cluj-Napoca - Stuttgart vor costa de la 129 de lei, cele pentru București - Stuttgart vor fi de la 159 de lei, iar pentru Cluj-Napoca - Lisabona, prețurile vor începe de la 189 de lei.

În plus, compania a anunțat că, în această toamnă, vor fi introduse alte două rute din Cluj-Napoca.

Începând cu 1 octombrie, va fi disponibil zborul către Viena, operat în zilele de marți, joi și sâmbătă, iar din 28 octombrie, va începe zborul către Lyon, care va fi disponibil în zilele de luni, miercuri și vineri.

Aceste noi rute vor completa opțiunile de călătorie pentru pasagerii din Cluj-Napoca, oferind mai multe posibilități de destinație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
homepage jpg
image png
zapada craciun pixabay jpg
foc soba png
vlogger surprins de bucuresti png
azuga statiune jpg
proteine scaled jpg
Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net