Wizz introduce mai multe zboruri pe un aeroport din România. Unde vom putea pleca mai des

Wizz Air a anunțat o creștere semnificativă a numărului de zboruri din Cluj-Napoca, adăugând 18 noi destinații în programul său de zboruri.

Wizz Air crește frecvenţa mai multor zboruri / foto: arhiva
Wizz Air crește frecvenţa mai multor zboruri / foto: arhiva

Compania estimează că prin aceste zboruri suplimentare, capacitatea sa va crește cu 176.000 de locuri.

„Zborurile suplimentare vor oferi pasagerilor o flexibilitate sporită, un program de călătorie mai convenabil și acces la unele dintre cele mai populare destinații din rețeaua Wizz Air”, a declarat reprezentantul companiei.

Orașele către care românii vor putea călători mai frecvent includ:

Lista completă a destinațiilor cu frecvență crescută include: Málaga, Alicante, Barcelona, Bologna, Bari, Memmingen, Corfu, Chania, Roma Ciampino, Catania, Dortmund, Larnaca, Madrid, Nüremberg, Palma de Mallorca, Valencia, Zaragoza și Malmö.

Spre Málaga, Alicante, Bari, Corfu, Catania, Palma de Mallorca, Nüremberg și Malmö se va zbura de trei ori pe săptămână, în loc de două.

Spre Memmingen, Chania, Larnaca, Valencia și Zaragoza frecvența zborurilor va crește la patru pe săptămână, în loc de trei.

Spre Roma Ciampino numărul de zboruri va fi de șase pe săptămână, în loc de patru.

Zboruri directe de pe Aeroportul Otopeni către Stockholm

AnimaWings a anunțat lansarea unei noi rute internaționale: București – Stockholm. Această rută va fi operată începând cu 1 octombrie, iar prețurile pentru bilete pornesc de la 83 de euro. Zborurile vor fi efectuate cu aeronave Airbus A220-300, recent achiziționate de companie.

Stockholm va fi una regulată, cu o frecvență săptămânală de trei zboruri, toate aterizând pe aeroportul Stockholm Arlanda. Conform informațiilor disponibile pe site-ul companiei, prețurile pentru primele zboruri programate încep de la 83 de euro.

Anterior, AnimaWings a anunțat noi curse către Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Paris (Charles de Gaulle) și Larnaca. În perioada următoare, compania va continua să adauge destinații noi odată cu lansarea programului de iarnă.

Zboruri operate cu aeronave noi „Suntem extrem de încântați să anunțăm această nouă rută regulată către Stockholm, o destinație deosebit de atractivă atât pentru călătoriile de afaceri, cât și pentru cele de agrement. Extinderea rapidă a rețelei noastre de zboruri demonstrează angajamentul nostru continuu de a oferi mai multe opțiuni de călătorie și de a răspunde nevoilor diverse ale clienților noștri,” a declarat Marius Pandel, acționar AnimaWings.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Mary și Regele Frederik Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net