4 leacuri împotriva aftelor bucale

Ultima actualizare:

    Aftele bucale se vindecă total în cel mult 14 zile
Aftele bucale se vindecă total în cel mult 14 zile

Aftele bucale sunt dureroase şi apar când ţi-e lumea mai dragă. De multe ori, acestea se activează după ce mănânci nuci, condimente, fructe sau legume nespălate. Pentru tratarea acestei afecţiuni şi calmarea durerii poţi folosi câteva remedii naturiste. Uite ce ai de făcut!

Busuioc - Mestecă mai multe frunze proaspete de busuioc. Acestea au un puternic efect antiseptic. Aftele vor dispărea, la fel şi senzaţia de durere sau disconfort.

Gargară cu bicarbonat de sodiu  - Bicarbonatul de sodiu este unul dintre cele mai eficace remedii împotriva aftelor bucale. Într-un pahar cu apă caldă pune două linguri de bicarbonat şi mestecă bine. Fă apoi gargară cu această soluţie şi repetă tratamentul de trei ori pe zi.

Gargară cu ceai negru - Taninul pe care îl conţine ceaiul negru are proprietăţi calmante. Poţi face gargară cu ceai negru sau poţi aplica pe zona afectată un pliculeţ pe care l-ai introdus, înainte, în puţină apă caldă.

Tratament cu oţet de mere - Aplică pe zona afectată câteva picături de oţet de mere şi repetă această operaţiune de mai multe ori pe zi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net