Află ce alimente sunt de ajutor în boala ficatului gras!

Ultima actualizare:

    În loc de legume  congelate, alege  legume proaspete
În loc de legume congelate, alege legume proaspete

Verdeţurile, uleiul de floarea-soarelui, spancul şi nucile sunt alimentele care pot atenua simptomele cauzate de boala ficatului gras, arată concluziile unei cercetări recente.

După ce au efectuat mai multe studii mai mici, specialiştii au observat că alimentele care au un conţinut ridicat de vitamina E pot reduce simptomele bolii ficatului gras.

În cadrul cercetării, oamenii de ştinţă au analizat un grup de cobai care sufereau de deficienţă de vitamina E şi care aveau depozite de grăsime la nivelul ficatului.

După ce au administrat cobailor suplimente de vitamina E, specialiştii au observat că simptomele afecţiunii ficatului s-au ameliorat. Proprietăţile antioxidante ale vitaminei E fiind cele care oferă protecţie în cazul afecţiunilor hepatice, dar şi a celor cardiace.

CONTINUAREA PE CLICK SANATATE

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net