Află ce alimente sunt de ajutor în boala ficatului gras!

CLIIMA20100701 0078 1 jpeg
În loc de legume congelate, alege legume proaspete

Verdeţurile, uleiul de floarea-soarelui, spancul şi nucile sunt alimentele care pot atenua simptomele cauzate de boala ficatului gras, arată concluziile unei cercetări recente.

După ce au efectuat mai multe studii mai mici, specialiştii au observat că alimentele care au un conţinut ridicat de vitamina E pot reduce simptomele bolii ficatului gras.

În cadrul cercetării, oamenii de ştinţă au analizat un grup de cobai care sufereau de deficienţă de vitamina E şi care aveau depozite de grăsime la nivelul ficatului.

După ce au administrat cobailor suplimente de vitamina E, specialiştii au observat că simptomele afecţiunii ficatului s-au ameliorat. Proprietăţile antioxidante ale vitaminei E fiind cele care oferă protecţie în cazul afecţiunilor hepatice, dar şi a celor cardiace.

CONTINUAREA PE CLICK SANATATE

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
horoscop
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
Josep Borrell FOTO EPA-EFE
Georgia Meloni, vizită la o fabrică de mozzarella FOTO Profimedia
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg