Alimentul pe care orice femeie trecută de 50 de ani trebuie să îl consume: „Intră, își face acțiunea și iese”
Vlad Ciurea, cunoscutul neurochirurg a făcut dezvăluiri uimitoare în privința alimentelor ce trebuie consumate de femeile trecute de 50 de ani. Face minuni și este recomandat în dieta tuturor celor care care au trecut de jumătate de secol de viață.
„Este bun în prevenție sau în refacere”
Vlad Ciurea, recunoscut la scară largă pentru sfaturile sale prețioase legate de sănătate și nutriție, a făcut câteva precizări surprinzătoare cu privire la alimentația femeilor trecute de 50 de ani. Se pare că există un aliment care face minuni și ajută organismul în mai multe direcții. Astfel, neurochirurgul recomandă tuturor femeilor de peste 50 de ani să introducă în dieta zilnică ovăzul. Alți specialiști sunt de părere că acesta trebuie să fie consumat chiar și de 6 ori pe zi.
”Suplimentul nu se acumulează în organism, pentru că intră, își face acțiunea și iese foarte cuminte afară. Suplimente sunt de toate felurile și pentru tubul digestiv și pentru somn – suplimente care ajută la somn și pentru activitatea musculară și pentru activitatea cerebrală și pentru activitatea cardiacă, dar nu sunt medicament, să vindece. Este bun în prevenție sau în refacere”, a mărturisit Vlad Ciurea, potrivit Gândul.
Alimentul pe care medicul Vlad Ciurea îl consumă în mod regulat
Nu demult, Vlad Ciurea spunea că există un aliment pe care îl consumă regulat și pe care îl consideră un adevărat panaceu. Ajută la reglarea colesterolului, stimulează creierul și imunitatea, iar pe deasupra este preferat de o mulțime de oameni.
„Este un adevărat panaceu, curăță vasele, îndepărtează depunerile de colesterol, stimulează imunitatea și stimulează activitatea celulelor nervoase și activitatea sinaptică. Usturoiul, se știe de 5.000 de ani lucrul acesta, de la vechile popoare. De ce evreii mănâncă usturoi continuu, încă din antichitate?
Este un adevărat panaceu, curăță vasele, îndepărtează depunerile de colesterol, stimulează imunitatea și stimulează activitatea celulelor nervoase și activitatea sinaptică. Sunt acele mici substanțe care pleacă din usturoi… Dovadă că, dacă de 5000 de ani se știe că acest popor ales în mod deosebit consumă usturoi, care este motivul pentru care îl consumă?
Vă dau un exemplu… Poporul danez nu este foarte evoluat din punct de vedere genetic, în a-și îmbunătăți starea genetică. Așa că, spun ei, mănâncă usturoi. Dar aduc un usturoi din Spania, care nu miroase atât de tare. Al nostru este mult mai sănătos, să știți! Mult mai bun și mai sănătos”, a explicat prof.dr. Vlad Ciurea, în cadrul unei emisiuni.