Alternative sănătoase pentru Masa de Paște! Ați încerca tartar de somon sau salată de smochine?

Masa de Paște înseamnă familie, tradiție, emoție, credință și bucate alese, dar mai ales bucuria de împărți cu ceilalți momente deosebite.

Dacă meniul tradițional pentru Paște include în general preparate din carne de miel, friptură, drob, multe ouă, cozonaci și pască, ei bine, pentru cei care nu preferă sau nu tolerează mâncărurile grele, există alternative dintre cele mai variate, și, mai ales, gustoase.

Puteți include cu încredere în meniul de Paște produse alternative, precum: o salată cu piept de rață, humus, un delicios tartar de somon sau salată de smochine. De asemenea,  mai puteți opta pentru preparate cu creveți, un delicios pate de bivoliță, din sursă sigură, dar și tartar de ton sau de somon, ori salată a la russe bio.

Curcanul ia locul mielului

Vegetarienii au și ei o ofertă generoasă, ca alternativă la bucatele tradiționale din carne obișnuite. Cum sună icre de migdale, pastă de caju sau drob vegetarian bio cu ciuperci? Destul de bine, spunem noi.

“Paștele este o perioadă a exceselor, acest fapt nu mai este un secret pentru nimeni. Însă este foarte important să combinăm corect alimentele și să alegem alternative gustoase, dacă știm că avem probleme cu digestia. Puteți opta pentru friptura de curcan, în locul celei de miel, pentru pastă de caju sau drob vegetarian, în locul preparatelor din organe de origine animală. Sunt atâtea combinații gustoase pe care le puteți comanda online, încât oricine se poate bucura de masa de Paște, fără probleme”, spune Chef Alex Negoiță, de la ChefSuperfood.

Așadar, dacă anul acesta te-ai decis să organizezi masa de Paște la tine acasă, planificarea în avans este esențială pentru a avea parte de o sărbătoare memorabilă. De aceea, poți alege produse și preparate tradiționale din sursă autohtonă, pregătite cu gust și multă dragoste. În același timp, poți opta pentru alternative la fel de gustoase, care îmbină preocuparea pentru un stil de viață sănătos cu pasiunea pentru gust, iar așa te poți menține în formă și mânca sănătos de sărbători.

image
image
image
image
image
image
grecia romani1 jpg
rosii  jpg
calendar ortodox 2021 27 septembrie sfantul ierarh antim ivireanul png
Plenul reunit al Parlamentului României cu ocazia asumării răspunderii de către guvernul de coaliție PSD - PNL a unui pachet de măsuri fiscale, în București. FOTO Inquam Photos / George Călin
bani jpg
piata victoriei INQUAM Photos Octav Ganea (1) jpg
banner pensii png
image
actualitate.net