Așa poți să-ți detoxifici colonul într-o singură zi!

simeon stalpnicul png
Prunele sunt printre fructele cu cel mai mare conţinut de vitamina A, un singur fruct oferind 8 % din aportul zilnic de vitamină.www.clicksanatate.ro

Sănătatea vine din natură. Asta este clar. Pentru a profita din plin de nutrimentele naturale, pentru a-ți accelera metabolismul și pentru a-l pregăti pentru sezonul rece, aceasta cea mai bună alegere!

Prunele sunt vedetele sezonului, iar culoarea lor ce variază între violet, indigo, negru și vișiniu se datorează conținutului de resveratrol, unul dintre cei mai puternici antioxidanți benefici organismului uman.

Despre acest antioxidant, specialiștii afirmă că este mult mai puternic decât betacarotenul regăsit în morcov de exemplu și mult mai puternic chiar și decât vitaminele E și C, cea din urmă fiind recunoscută pentru stimularea sistemului imunitar.

Cercetătorii de la Universitatea din Berlin au ajuns la concluzia că dacă timp de 3 săptămâni consumi cel puțin 6 prune, idiferent că sunt uscate sau proaspete, vei fi ferit de afecțiuni ale oaselor, colsterolul se va menține în parametri optimi și șansele de apariție a cancerului de colon se vor micșora considerabil.

Stimulează sistemul nervos

Una dintre principalele calități ale prunelor ste aceea că oferă un efect diuretic și de stimulare a sistemului nervos, având efect benefic și asupra ficatului ameliorând stările sale inflamatoare, a intestinelor în special a colonului fiind un bun laxativ natural.

În cazul în care te confrunți cu probleme legate de aciditatea gastrică, ține cont de faptul că prunele pot să joace rolul unui tratament eficient și auxiliar în gastrite sau ulcer duodenal. Fiind capabile să îmbunătățească starea pacientului în cazul în care acesta se confruntă cu probleme precum colecist sau afecțiuni ale rinichilor.

Află pe clicksanatate.ro care sunt beneficiile prunelor! 

Ce factori îţi slăbesc imunitatea

Hibiscusul ţine tensiunea sub control

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
andreea mantea 2 JPG
cub larisa iordache png
FotoJet (1) jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
image png
aurel balasoiu foto facebook jpg
film facut de rusi in lugansk FPTP nexta jpg
image
image
image
image
farmacie baza jpeg
alexandru arsinel jpeg
image png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
cub arsinel fii png
1 cum sa te pregatesti de toamna jpg jpeg