Ce se va întâmpla cu corpul tău dacă mănânci lămâie zi de zi? Efectele sunt miraculoase

Ultima actualizare:

Lămâile, consumate zi de zi, vin cu schimbări bune în organismul tău. Un medic de pe TIK TOK, Viktor Ivanovik a explicat ce se întâmplă în organismul tău dacă începi să mănânci lămâie în mod regulat. 

Coaja de lămâie conține un întreg sistem deparazitar. Foto: Click.
Coaja de lămâie conține un întreg sistem deparazitar. Foto: Click.

Consumă lămâia în maxim două zile după ce ai băgat-o în frigider

"Prima săptămână. Sistemul digestiv se îmbunătățește foarte mult și pielea se îmbunătățește De asemenea, revine pofta de mâncare. Săptămâna a doua. Echilibrul mineral din organism se îmbunătățește, se îmbunătățește la fel și vederea, apare mai multă energie.  Săptămâna a treia. Îți îmbunătățește mirosul natural, îți accelerează metabolismul, îți îmbunătățește funcția ficatului și îți mărește imunitatea. Săptămâna a patra. Paraziții și microflora patogenă părăsesc corpul, deoarece coaja de lămâie conține un întreg program deparazitar", spune Viktor Ivanovik. 

Acesta a mai adugat și faptul că este bine să știm că, "lămâia care a stat în frigider mai mult de două zile își pierde jumătate dintre nutrienți, așa că încercați să o consumați proaspătă". 

Beneficiile lămâii pentru organism

Lămâile conțin nutrienți care pot ajuta la susținerea sănătății cardiovasculare și la protejarea împotriva pietrelor la rinichi și a anemiei, printre alte beneficii. Lămâile sunt bogate în vitamina C, fibre și diferiți compuși vegetali benefici.Acești nutrienți sunt responsabili pentru mai multe beneficii pentru sănătate. De fapt, lămâile pot sprijini sănătatea inimii, controlul greutății și sănătatea digestivă.

Ajută la controlul greutatii

Lămâile sunt adesea promovate ca un aliment de slăbit și există câteva teorii cu privire la motivul pentru care se întâmplă acest lucru. O teorie comună este că fibra de pectină solubilă din ele se extinde în stomac, ajutându-vă să vă simțiți plin pentru mai mult timp. Acestea fiind spuse, nu mulți oameni mănâncă lămâi întregi. Și pentru că sucul de lămâie nu conține pectină, băuturile cu suc de lămâie nu vor promova săturația în același mod. O altă teorie sugerează că a bea apă fierbinte cu lămâie te va ajuta să slăbești.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net