Ceaiul are gust diferit în funcţie de anotimp

Ultima actualizare:

    Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Antioxidanţii din compoziţia ceaiului suferă modificări structural-moleculare în fiecare anotimp, ceea ce îi afectează gustul. Acesta este rezultatul unui nou studiu realizat în China.

Cercetările au arătat că cei mai mulţi dintre antioxidanţii care determină proprietăţile sale miraculoase pentru combaterea bolilor şi aroma scad în proporţie de 50% în perioadele ploioase. De aceea, ceaiul recoltat în perioadele secetoase are un alt gust şi este mai bun pentru sănătate. Dacă simţim că un ceai pe care l-am cumpărat nu are aroma care trebuie, înseamnă că are calităţi mai proaste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul William Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lovitura parta jpg
Metoda japoneza de slabit  Iti ia doar 10 minute pe zi  Sursa foto  shutterstock 1807805059 jpg
egipt (315) jpg
femeie coreea1 jpeg
chipul real al lui iisus fotopixabay png
daniel david ubb fb jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cafea turceasc ibric jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net