Ceaiul are gust diferit în funcţie de anotimp

Ultima actualizare:

    Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Antioxidanţii din compoziţia ceaiului suferă modificări structural-moleculare în fiecare anotimp, ceea ce îi afectează gustul. Acesta este rezultatul unui nou studiu realizat în China.

Cercetările au arătat că cei mai mulţi dintre antioxidanţii care determină proprietăţile sale miraculoase pentru combaterea bolilor şi aroma scad în proporţie de 50% în perioadele ploioase. De aceea, ceaiul recoltat în perioadele secetoase are un alt gust şi este mai bun pentru sănătate. Dacă simţim că un ceai pe care l-am cumpărat nu are aroma care trebuie, înseamnă că are calităţi mai proaste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net