Click! îţi dă reţeta câştigătoare de la cititori: Prăjitura Boema

Ingrediente: Blat: 3 ouă, 3 linguri ulei, 3 linguri zahăr, 2 linguri făină. Crema: 100 g unt la temperatura camerei, 3 linguri zahăr pudră, 2 linguri cacao, esenţă de rom. Decor: smântână dulce, 2 linguri zahăr pudră, 100 g ciocolată amăruie.

Preparare: În albuşurile bătute spumă tare împreună cu zahărul adăugăm gălbenuşurile amestecate cu uleiul, făina amestecată cu cacao şi omogenizăm uşor compoziţia. Turnăm în tava de copt compoziţia obţinută şi dăm la cuptor până trece testul scobitorii. Scoatem şi lăsăm să se răcească.

Crema: Batem bine untul cu zahărul pudră, adăugăm cacao şi esenţă de rom după gust. Smântâna împreună cu zahărul pudră se mixează bine, adăugăm câteva linguri de lapte dacă se întăreşte prea tare (atenţie să nu o mixaţi prea tare, va deveni unt).Din blatul cu cacao lăsat la răcit, decupăm cu un pahar discuri de aluat pe care le scufundăm 1/2 în ciocolata topită, aşezăm pe un platou cu ciocolata în sus.

Trasăm pe fiecare disc de blat câte un cerc generos de cremă iar deasupra cu ajutorul unui pos cu sprit se formează un moţ din frişcă Decorăm cu picături de ciocolată topită.

3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
vlăduța lupău png
tragedie cobadin jpg
image
image
image
image
bem apa jpeg
gabriela firea nicusor dan jpeg
tragedie cobadin jpg
donald trump jpeg
image png
China Taiwan şi SUA adversari FOTO SHUTTERSTOCK