Cum îți dai seama că ești toxic față de tine însuți. Propriile capcane care ne limitează să trăim viața pe care ne-o dorim cu adevărat

Ți s-a întâmplat și ție să îți dorești să faci ceva, dar te simți prins ca într-o capcană? Doar gândul că poți să trăiești viața pe care ți-o dorești sau să îți îndeplinești o dorință arzătoare îți trezește mai degrabă emoții negative, frici, gânduri precum „e imposibil așa ceva”, „nici nu îndrăznesc să mă gândesc” sau „nu merit”?

Cum îți dai seama că îți faci rău. Foto: arhiva.
Cum îți dai seama că îți faci rău. Foto: arhiva.

Toate aceste emoții distructive și gânduri însușite și pe care le consideri ca fiind adevărate au determinat apariția anumitor comportamente autosabotoare sau toxice față de propria ta persoană și față de propria ta viață. De cele mai multe ori, acestea sunt atât de naturale și firești încât orice altă variantă pare de neatins. În realitate, firescul este starea de bine, starea „eu merit”, starea de liniște, relaxare, flux care vin firesc din alinierea cu propriul nostru sine.

Aceste emoții, gânduri și comportamente nu sunt altceva decât propriile capcane pe care ni le punem singuri și care ne limitează să trăim viața pe care ne-o dorim cu adevărat.

Citește mai multe pe canal33.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Corina Cusa jfif
image
image
image
image
image
image
menopauza jpg
2 infectie urinara jpg jpeg
gara docaneasa jpg
la volan   foto pixabay jpg
italia explozie jpeg
test iluzie1 jpg
furtuna fulgere meteo vreme FOTO Shutterstock
teste pentru stewardese jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net