Cum să folosiți menta pentru a atrage bani și prosperitate de Crăciun?

  Menta, pe lângă proprietățile sale vindecătoare, are și calități ezoterice, motiv pentru care este folosită pentru realizarea unor ritualuri de prosperitate. Dacă vrei să atragi bani și bogății în viața ta de Crăciun, pune în practică următorul ritual al celor 13 frunze de mentă care te va ajuta astfel încât abundența să-ți bată la ușă.  

Menta poate atrage abundența. Foto: arhiva.
Menta poate atrage abundența. Foto: arhiva.

Menta poate atrage abundența

Menta este comparată cu dafinul, deoarece ambele plante au calități ezoterice care sunt capabile să atragă abundența prin intermediul unor ceremonii magice. Menta este una dintre plantele care, pe lângă contribuția sa gastronomică, este utilizată pe scară largă în medicină în diverse remedii casnice pentru prepararea de infuzii care servesc la vindecarea diverselor afecțiuni.

Printre proprietățile sale curative, menta este folosită ca plantă purificatoare de energie, motiv pentru care este folosită pe scară largă pentru a manifesta bogăția și banii prin intermediul unor ritualuri, precum acest ritual al celor 13 frunze de mentă. Desfășurarea acestei ceremonii este foarte simplă, deoarece trebuie doar să fii într-un spațiu liniștit în care să-ți poți canaliza toată credința și energia pentru a te manifesta.

Cum să faci ritualul cu menta pentru a atrage bani de Crăciun?

Pentru a realiza ritualul veți avea nevoie de 13 frunze de mentă proaspătă, un pahar cu apă, o tămâie cu scorțișoară și un recipient sau bol. Asigurați-vă că există 13 frunze, deoarece acest număr este asociat cu ghinionul și reprezintă cheia pentru eliminarea oricărui tip de blocaj energetic care împiedică banii să curgă către dvs. Pentru a atrage bani și prosperitate de Crăciun trebuie să așezi cele 13 frunze la periferia paharului cu apă și apoi să le scufunzi una câte una și să le lași să plutească.

În continuare, activează tămâia cu scorțișoară pentru că aceasta va efectua o curățare energetică și se va asigura că totul este bine echilibrat în spațiul în care se desfășoară ritualul și astfel face ca abundența să înceapă să curgă economic. Tămâia trebuie să fie aprinsă în vas și să înconjoare paharul cu apă cu aroma ei, iar în același timp să îndepărteze frunzele pentru ca fumul să le pătrundă.

Acesta este ritualul cu frunze de mentă care te va ajuta să atragi bani și prosperitate de Crăciun deoarece odată terminat este recomandat să lași frunzele în interiorul paharului într-un loc aproape de ușa de la intrare a casei tale astfel încât să permită intrarea energiilor bune pentru casa ta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net