Cuptorul cu microunde îţi distruge sănătatea

Ajungi târziu acasă şi nu ai timp să mai găteşti pentru oboseala te doboară? Cuptorul cu microunde este salvarea: ei un semipreparat de la supermarketul din colţ, îl pui 5-10 minute la încălzit şi: gata, cina! Iată însă ce se întâmplă în corpul tău după aceea.

O echipă de nutriţionişti britanici în frunte cu Rick Hay au demarat o campanie prin care încearcă să convingă populaţia să renunţe la prepararea hranei în cuptorul cu micrunde. E adevărat, câştigaţi timp, dar vă distrugeţi sănătatea. În primul rând riscul de a face cancer creşte simţitor dacă încălziţi mâncarea în caserole de plastic. Plasticul eliberează în mâncare nişte compuşi chimici carginogeni, extrem de periculoşi. În plus, radiaţiile din cuptorul cu microunde distrug complet vitamina C din mâncare. Astfel ajungem să mâncăm o hrană extrem de bogată în calorii, dar săracă în nutrienţi.

Din această cauză devenim predispuşi la boli ale sistemului cardiovascular, creşterea colesterolului, scăderea imunităţii, nu mai avem energie şi începem să avem probleme cu încheieturile şi crampe musculare. Ne dăm peste cap sistemul digestiv pentru că acest tip de alimentaţie produce un şoc caloric în organism. Începem să devenim infertili, să avem deszechilibre hormonale, să ne scadă libidoul şi să avem fluctuaţii de tensiune. În timp, vom deveni insomniaci, vom avea probleme de concentrare la serviciu şi vom obosi din senin.

Majoritatea semipreparatelor pentru cuptorul cu microunde conţin un pachet amplu de aditivi nesănătoşi, sare, zahăr, grăsimi saturate, conservanţi, coloranţi de tipul E-urilor şi stabilizatori. Aportul organic al acestui tip de hrană este unul extrem de redus.

serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
cub vali vijelie png
Charles, William și Harry jpg
vedete jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg