De ce e bine să bem lapte de capră. Cura benefică pentru sănătatea oaselor

Ultima actualizare:

    Nutriționiștii consideră că, în tratarea diferitelor boli, este benefic laptele de capră în comparație cu alte tipuri de laptefoto: Pixabay
Nutriționiștii consideră că, în tratarea diferitelor boli, este benefic laptele de capră în comparație cu alte tipuri de laptefoto: Pixabay

Specialiștii susțin că un organism sănătos depinde, în mare măsură, de sănătatea oaselor. De aceea, organismul nostru are nevoie de o cură bogată de calciu, Vitamina D, Omega 3 și licopen, substanțe care să revigoreze sistemul osos și să refacă, atunci când este cazul, cartilajul articulațiilor.

Cura cu lapte de capră în intervale scurte de timp

Nutriționiștii consideră că, în tratarea diferitelor boli, este benefic laptele de capră în comparație cu alte tipuri de lapte,  deoarece acesta conține un acid organic foarte puternic care oprește evoluția cancerului în stadiul incipient. Totodată, specialiștii apreciază că o cură cu lapte de capră poate fi urmată și în intervale scurte, de câte  5-10 zile, când acest lapte este consumat pentru revigorarea organismului sau când corpul este predispus la  anumite boli.  În acest caz, se recomandă o cantitate de 200 ml lapte dimineața și 200 ml seara, la un sfert de oră după masă.

Pentru bolnavii de cancer, cura cu lapte de capră trebuie să fie continuată timp de 90 de zile. Bolnavii diagnosticați cu cancer vor urma o cură cu lapte de capră astfel: 200 ml lapte  înaintea micului dejun, 250 ml lapte cu o jumătate de oră înaintea mesei de prânz și 250 ml cu un sfert de oră înaintea cinei.

În cazul copiilor, tratamentul cu lapte de capră va fi diluat, în proporție de 30%, cu ceai de mușețel.

S-a constatat că persoanele care au urmat o cură cu lapte de capră  nu s-au îmbolnăvit de osteoporoză. Acest tratament va fi urmat și de bolnavii adulți  cu afecțiuni cronice ale colecistului sau ficatului. Totodată, în orice formă de administrare a laptelui de capră, în fiecare zi de tratament, trebuie să se administreze și câte două lingurițe de miere de salcâm.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net