Dieta de 5 zile cu mere

image
După cele cinci zile, regimul se poate continua (din nou cu ziua 1), până la maximum 2 săptămâni.www.clicksanatate.ro

O diet─â u╚Öoar─â, care permite sc─âderi ├«n greutate de p├ón─â la 8,5 kilograme ├«n 3 luni, dieta cu mere are ca elementul de baz─â consumul a 3 mere pe zi. De asemenea, este esen┼úial s─â fie redu┼či carbohidra┼úii (cereale rafinate, p├óine alb─â, biscui┼úi, pr─âjituri, b─âuturi acidulate, paste f─âinoase, dulce┼úuri).

Dieta a fost creat─â de nutri┼úionistul american Tammi Flynn, dup─â ce a constatat c─â una dintre pacientele sale m├ónca ├«nainte de fiecare mas─â un m─âr, f─âr─â s─â schimbe nimic din alimenta┼úia ei obi┼čnuit─â.

La fiecare mas─â trebuie s─â ai surse de proteine slabe, deoarece acestea scad pofta de m├óncare ┼či faciliteaz─â sc─âderea ├«n greutate. Trebuie s─â bei cel pu┼úin 2 litri de ap─â pe zi. Dup─â cele cinci zile, regimul se poate continua (din nou cu ziua 1), p├ón─â la maximum 2 s─âpt─âm├óni, dup─â care se face o pauz─â de o s─âpt─âm├ón─â ┼či se reia.

├Ä╚Ťi aduce un plus de fibre

Prin faptul că duce la o scădere sănătoasă în greutate, este o dietă pe termen lung ale cărei efecte se menţin în timp.

Prin consumarea unui m─âr ├«nainte de mas─â se urm─âre┼čte apari┼úia senza┼úiei de sa┼úietate, astfel c─â atunci c├ónd treci la felul urm─âtor, foamea se mai potole┼čte.

Indiferent ce m─ân├ónci la felul principal, m─ârul ├«╚Ťi asigur─âm o cantitate suficient─â de fibre vegetale pentru o buna digestie. Se ├«ncurajeaz─â ┼či deprinderea unor obiceiuri alimentare bune, care s─â includ─â zilnic consumul de fructe ┼či de legume.

Afl─â pe clicksanatate.ro cum s─â ╚Ťii aceast─â diet─â!

Donează sânge pentru semenii tăi!

A┼ča te faci pl─âcut de c─âtre cei din jur!

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
image png
image png
regina letizia (5) jpg
jojo vacanta culinara jpeg
cove si sotia in turcia JPG
image
image
image
image
iphone usb c
image png
carrie si boris johnson
regina letizia (5) jpg
colaj editare foto 2 jpg
florin citu 1 840x500 jpeg