Dieta disociată. Sau cum să slăbești rapid

6 mai 2016
article img
Dieta disociată este un regim de slăbire pe care-l pot urma doar persoanele care nu au probleme de sănătateclicksanatate.ro

Deși vremea de afară ne-ar putea contrazice, ne apropiem cu pași repezi de sezonul estival. Și asta ne face să ne aducem aminte că nu avem o siluetă tocmai potrivită pentru plajă. Dar nu-i nimic. Încă mai avem timp să schimbăm acest aspect.

Am o soluție pentru voi: dieta disociată, un regim de slăbire drastic, pe care-l pot urma doar persoanele care nu au probleme de sănătate. Rezultatele dorite se vor vedea rapid. Iată ce trebuie să faceți:

3 zile de orez

În primele trei zile, mâncați doar orez fiert. Simplu. Fără condimente în el. Nu puneți în el nici măcar sare. Aveți voie să beți apă plată și minerală, ceai verde și cafea. Nu puneți în ceai și cafea zahăr, dar nici miere.

3 zile de legume

Aveți acum trei zile de legume. Puteți să mâncați roșii, castraveți, varză, salată, conopidă fără nicio limită. Dacă doriți însă să consumați cartofi fierți ar fi bine să vă limitați la 6-7 cartofi pe zi. Puteți să alegeți și vinete ori ardei copți și multe alte legume care vă fac cu ochiul.Citește mai multe pe clicksanatate.ro.