Iată ce greşeli faci înainte de culcare!

Ultima actualizare:

    Ce greşeli faci înainte de culcare
Ce greşeli faci înainte de culcare

Insomniile sunt, deja, ceva obişnuit pentru tine şi orice remediu ai încercat nu a avut succes? Mulţi, dintre noi, întreprindem anumite acţiuni seara fără să ne gândim la consecinţe. Iată o listă cu cele mai frecvente greşeli, care nu te lasă să dormi.

Evită să bei cafea sau orice altă băutură care conţine cofeină, după ora prânzului sau spre seară. Cel mai indicat moment pentru o astfel de licoare este dimineaţa sau până în prânz. Astfel rişti să stai cu ochii pe tavan toată noaptea dacă te laşi pradă acestei plăceri.

Dacă ai sărit peste mese, în timpul zilei, nu încerca să le recuprezi înainte de culcare. Te vei simţi ghiftuit, iar stomacul tău se va chinui să digere mâncarea în loc să te lase să dormi.

Agitaţia înainte de culcare nu este indicată. Aşa că după ce ajungi acasă încearcă să-ţi rezolvi treburile cu calm, fără a intra în panică. Nu e obligatoriu să faci într-o seară cât într-o săptămână.

Nu porni televizorul după ce te-ai instalat comfortabil în pat. S-ar putea să-ţi sară instant somnul dacă dai peste un film de acţiune sau peste orice altceva, care îţi va menţine în priză văzul şi auzul.

Animalul de companie nu e şi un bun tovarăş de pat. Acesta se poate foi toată noaptea şi nu te va lăsa să adormi. Deşi e plăcut să se încălzească lângă tine, e bine să aibă propriul culcuş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
image png
masina terasa paris jpg
71cf269e 0966 4c24 946d f888f0d1e4cd jpg
blackout 7644060 1280 jpg
Sfantul Ilie jpeg
3 2 sofer retinut jpg
reciclabil ID261000 INQUAM Photos Ovidiu Micsik jpg
frigider jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net