Iată ce greşeli faci înainte de culcare!


    Ce greşeli faci înainte de culcare
Ce greşeli faci înainte de culcare

Insomniile sunt, deja, ceva obişnuit pentru tine şi orice remediu ai încercat nu a avut succes? Mulţi, dintre noi, întreprindem anumite acţiuni seara fără să ne gândim la consecinţe. Iată o listă cu cele mai frecvente greşeli, care nu te lasă să dormi.

Evită să bei cafea sau orice altă băutură care conţine cofeină, după ora prânzului sau spre seară. Cel mai indicat moment pentru o astfel de licoare este dimineaţa sau până în prânz. Astfel rişti să stai cu ochii pe tavan toată noaptea dacă te laşi pradă acestei plăceri.

Dacă ai sărit peste mese, în timpul zilei, nu încerca să le recuprezi înainte de culcare. Te vei simţi ghiftuit, iar stomacul tău se va chinui să digere mâncarea în loc să te lase să dormi.

Agitaţia înainte de culcare nu este indicată. Aşa că după ce ajungi acasă încearcă să-ţi rezolvi treburile cu calm, fără a intra în panică. Nu e obligatoriu să faci într-o seară cât într-o săptămână.

Nu porni televizorul după ce te-ai instalat comfortabil în pat. S-ar putea să-ţi sară instant somnul dacă dai peste un film de acţiune sau peste orice altceva, care îţi va menţine în priză văzul şi auzul.

Animalul de companie nu e şi un bun tovarăş de pat. Acesta se poate foi toată noaptea şi nu te va lăsa să adormi. Deşi e plăcut să se încălzească lângă tine, e bine să aibă propriul culcuş.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
cub codruta filip png
Luis Suarez FOTO EPA EFE jpg
Congres AUR - George Simion - 27 mar 2022 / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
FotoJet jpg
muguri 79532593 jpg
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
1 JPG
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg