Iată cum te poţi energiza primăvara!

Ultima actualizare:

    Cură cu sucuri verzi
Cură cu sucuri verzi

Odată cu primăvara ne bucurăm de soare şi căldură dar, în acelaşi timp, ne simţim lipsiţi de energie. Specialistul Click!, dr.Ovidiu Chiş, ne dă soluţii pentru a alunga această stare de oboseală.

Salate cu seminţe

Unele seminţe încolţesc foarte uşor şi metoda de a prepara germeni este foarte simplă. Poţi folosi seminţe de grâu, ridichi, broccoli, armurariu, lucernă, praz, muştar şi multe altele. Boabele mari de leguminoase cum ar fi fasolea, soia, lintea sau năutul sunt de asemenea foarte nutritive în stare încolţită. Consumul de germeni conferă vitalitate, energie, alungă oboseala, măresc potenţa şi fertilitatea şi cresc imunitatea.

Preparare: Lăsă seminţele la înmuiat peste noapte şi a doua zi aşază-le într-o tavă, deasupra unui şerveţel îmbibat cu apă. Clăteşte seminţele de 2 ori pe zi şi scurge apa în exces. În câteva zile vei avea germeni care au lungimea de câţiva centimetri.

Cură cu sucuri verzi

Indicaţii: vitaminizante, energizante, remineralizante, ideale pentru astenie, lipsă de vitalitate, stări depresive, afecţiuni hepatice şi ale vezicii biliare, hipertensiune arterială, afecţiuni reumatice, supraponderalitate.

Preparare: poţi combina frunze de urzică, leurdă, spanac, păpădie, frunze de ridichi, creson, rucola şi altele în funcţie de preferinţe. Pentru gust, poţi adăuga ghimbir sau suc de lămâie şi puţin praf de chimen sau alt condiment. Se adaugă puţină apă şi se mixează totul cu blenderul. Apoi se adaugă şi restul de apă. Sucurile pot înlocui o masă, ceea ce va duce la scăderea numărului de calorii şi vei beneficia de cel mai puternic program de detoxifiere şi alcalinizare. Se pot consuma 300-500 ml de suc din frunze verzi pe zi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net