Iată cum te poţi energiza primăvara!


    Cură cu sucuri verzi
Cură cu sucuri verzi

Odată cu primăvara ne bucurăm de soare şi căldură dar, în acelaşi timp, ne simţim lipsiţi de energie. Specialistul Click!, dr.Ovidiu Chiş, ne dă soluţii pentru a alunga această stare de oboseală.

Salate cu seminţe

Unele seminţe încolţesc foarte uşor şi metoda de a prepara germeni este foarte simplă. Poţi folosi seminţe de grâu, ridichi, broccoli, armurariu, lucernă, praz, muştar şi multe altele. Boabele mari de leguminoase cum ar fi fasolea, soia, lintea sau năutul sunt de asemenea foarte nutritive în stare încolţită. Consumul de germeni conferă vitalitate, energie, alungă oboseala, măresc potenţa şi fertilitatea şi cresc imunitatea.

Preparare: Lăsă seminţele la înmuiat peste noapte şi a doua zi aşază-le într-o tavă, deasupra unui şerveţel îmbibat cu apă. Clăteşte seminţele de 2 ori pe zi şi scurge apa în exces. În câteva zile vei avea germeni care au lungimea de câţiva centimetri.

Cură cu sucuri verzi

Indicaţii: vitaminizante, energizante, remineralizante, ideale pentru astenie, lipsă de vitalitate, stări depresive, afecţiuni hepatice şi ale vezicii biliare, hipertensiune arterială, afecţiuni reumatice, supraponderalitate.

Preparare: poţi combina frunze de urzică, leurdă, spanac, păpădie, frunze de ridichi, creson, rucola şi altele în funcţie de preferinţe. Pentru gust, poţi adăuga ghimbir sau suc de lămâie şi puţin praf de chimen sau alt condiment. Se adaugă puţină apă şi se mixează totul cu blenderul. Apoi se adaugă şi restul de apă. Sucurile pot înlocui o masă, ceea ce va duce la scăderea numărului de calorii şi vei beneficia de cel mai puternic program de detoxifiere şi alcalinizare. Se pot consuma 300-500 ml de suc din frunze verzi pe zi.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub theo rose png
cub smiley png
cub mircea bravo png
cub claudia pavel cream png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
Jorge la Survivor (1) jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg