Îți dorești să ai buze frumoase, tinere și senzuale? Iată ce trebuie să faci

Ultima actualizare:

Specialiștii susțin că buzele transmit modul cum o femeie sau un bărbat își savurează viața amoroasă. Ele transmit un semnal senzual puternic. Cum să ai buze frumoase, tinere și senzuale?

Alina Mȋtcan, medic specialist chirurgie plastică, estetică și microchirurgie
Alina Mȋtcan, medic specialist chirurgie plastică, estetică și microchirurgie

Specialiștii susțin că buzele transmit modul cum o femeie sau un bărbat își savurează viața amoroasă. Ele transmit un semnal senzual puternic. 

Îți dorești să ai buze frumoase, tinere și senzuale? Urmărește acest video și află direct de la Alina Mȋtcan, medic specialist în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie, care sunt soluțiile oferite de chirurgia plastică.

Cum te ajută chirurgia estetică să ai buze frumoase, tinere și senzuale?

Fața noastră are cel mai subtil sistem de expresii faciale. Prima relaționare pe care o avem cu cineva este prin intermediul chipului. El deține detaliile seducătoare  care sunt  puse în valoare de un machiaj adecvat, de o privire strălucitoare și de un zâmbet luminos care este relevat de buze. Iată de ce buzele sunt o preocupare pentru femei, mai ales că în timp, ele  își modifică forma din copilărie, până la maturitatea deplină. 

Pentru a avea sau a păstra buze frumoase, tinere și senzuale este nevoie de anumite tratamente oferite de profesioniștii din medicina estetică.  Există mai multe metode de augmentare și de volumizare a buzelor. Fiecare însă se diferențiază prin proceduri și durată în timp. 

Este important să cunoști din interior ce presupune fiecare metodă pentru a avea buze frumoase, tinere și senzuale pentru ca tu să poți face o alegere corectă pentru tine și nevoile tale. 

„Buzele reprezintă una din cele mai importante părți ale feței pe care pacientele doresc să o îmbunătățească. Evident, există mai multe metode de augmentare și de volumizare a buzelor. Indiferent de metoda pe care o alegem împreună cu pacienta, important este să obținem sau să menținem o armonie a feței pentru că așa cum  bine știm, fața este divizată în trei etaje. 

Este foarte important ca etajul mijlociu superior și inferior să aibă anumite proporții pentru a da bine, pentru a face buzele cât mai senzuale și a avea un zâmbet cât mai natural și frumos”, a declarat dr. Alina Mȋtcan, medic specialist chirurgie plastică, Estetică și Microchirurgie, în interviul Click!.

Dr. Alina Mȋtcan este medic specialist Chirurgie Plastică, Estetică si Microchirurgie reconstructivă. Lucrează de peste 8 an în acest domeniu, timp în care a urmat și a absolvit  cursuri de specializare în România și în străinătate, iar în România o puteți găsi la Clinica Zetta, dar și pe rețeaua de socializare Facebook.

În România, buzele mărite sunt la mare căutare! Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu, Anda Adam, Adelina Pestrițu, Brigitte Pastramă, Raluca Podea, Raluca Dumitru, dar și alte vedete de pe plaiul mioritic au apelat la chirurgia estetică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net