Nu o să mai mănânci niciodată tăiţei la plic, după ce o să vezi asta VIDEO


    Condimentul care însoţeşte tăiţeii pare extrem de periculosFoto Facebook
Condimentul care însoţeşte tăiţeii pare extrem de periculosFoto Facebook

Uneori când eşti în criză de timp o gustare rapidă este tot ce ai nevoie. O variantă la îndemâna oricui este şi celebra supă chinezească la plic, un aliment care se găteşte foarte uşor pentru că nu ai nevoie decât de un bol, un capac la el şi apă fierbinte pentru prepararea sa şi totul durează maxim 3 minute.

Persoanele care consumă cunoscuţii tăiţei chinezeşti instant sunt sfătuite să nu urmărească clipul de mai jos. Chiar dacă nu excludem posibilitatea ca imaginile să fie trucate, ceea ce se prezintă în acest video ne obligă să informăm potenţialul consumator de riscurile la care se supune. Pe Facebook circulă un scurt clip video în care un bărbat desface un plic de tăiţei. Până aici nimic neobişnuit!

Problema apare însă după câteva secunde. Tânărul desface plicul de concentrat alimentar (condimentul care însoţeşte de obicei pastele făinoase n.r.) şi îl răstoarnă într-un bol. Dacă credeţi că acesta va respecta reţeta tradiţională de preparare, vă înşelaţi. Condimentul este aprins cu o brichetă, iar felul în care compusul reacţionează la temperaturi ridicate este spectaculos. Condimentul arde asememea prafului care se găseşte în artificii.

Condimentul arde spectaculos în contactul cu flacăra unei brichete
Condimentul arde spectaculos în contactul cu flacăra unei brichete

Tăiţeii, periculoşi mai ales pentru femei

Potrivit unui studiu realizat de cercetători de la Universitatea Harvard, consumul frecvent de taiţei instant reprezintă o problemă mai ales pentru femei. Acesta creşte riscul de colesterol mărit, diabet şi hipertensiune. "Consumul de tăiței instant este legat de o creștere a sindromului metabloic la femei, indiferent de regimul lor alimentar dominant", arată cercetătorii.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg