„Planta-minune” care te scapă de bolile incipiente. Lidia Fecioru a explicat cum se consumă

Lidia Fecioru vine în atenția românilor cu noi sfaturi în materie de sănătate. Cunoscutul bioenergoterapeut vorbește despre o ciupercă-minune care face mari schimbări în organismul uman. 

Lidia Fecioru / foto: Captură Antena 3
Lidia Fecioru / foto: Captură Antena 3

Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3, în rubrica „Leacul zilei”, Lidia Fecioru a prezentat beneficiile cconsumului ciupercii-minune, despre care știm că își are creșterea pe mesteacăn. Aceasta a mărturisit că această plantă este benefică pentru bolile incipiente și alergiile atopice. 

Lidia Fecioru: „Planta asta este nemaipomenită”

Sfaturi în materie de sănătate, de modă sau de viață ne oferă Lidia Fecioru de ani de zile, pe micile ecrane. Bioenergoterapeutul a vorbit acum despre importanța consumului unei ciuperci care crește pe un mesteacăn. 

Lidia Fecioru a explicat beneficiile acesteia, dar și modul în care poate fi absorbită de organism. Mai concret, într-un termos se adaugă 3 sau 5 linguri de ciupercă uscată și mărunțită, peste care se adaugă apă până se umple recipientul și se lasă la macerat între 6 și 10 ore. 

„Există o ciupercă care crește pe mesteacăn. E de culoare maronie și este o plantă pe care am studiat-o îndeaproape, am aflat că a fost făcut primul vaccin la ruși, pentru SARS-COV-2, pe baza acestei plante. 

E foarte bună pentru alergii atopice, inclusiv pentru cei care au bolile astea nenorocite, mai ales dacă suntem în faze incipiente, planta aceasta este nemaipomenită.

Se ia un termos, de 1 litru, se pun între 3 și 5 linguri de ciupercă de asta uscată și mărunțită, se umple cu apă și se lasă la măcerat între 6 și 10 ore. 

Adică îl facem de azi pe mâine obligatoriu și se bea câte 100 de grame de 3 ori pe zi. Bem acel litru și ne facem altul și tot așa.

Se găsește la Plafar, ceaga se numește, ciupercă ceaga de mesteacăn. Este maro la culoare, nu poate fi substituită cu alta, adică o recunoști”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
hemp 8420408 1280 jpg
alimentatie sanatoasa jpeg
nea gica de 102 ani jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
minivacanta jpeg
fructe si legume jpg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net