Siropul de arţar, o alternativă pentru zahăr

Ultima actualizare:

Desigur, este vorba despre puţinele specii de arţar care sunt folosite pentru extragerea sevei dulci, considerată şi un valoros detoxifiant natural.

Datorită aportului de minerale (zinc, mangan, calciu), siropul de arţar, folosit ca îndulcitor pentru sucuri naturale, ceaiuri sau cafea este apreciat de nutriţioniştii din lumea întreagă ca un puternic imunostimulator şi ca o vedetă care face furori în curele de slăbire.

În acelaşi timp, un alt produs obţinut din acest arbore, extractul din muguri de arţar (care poate fi procurat din magazinele Plafar ca şi siropul obţinut din arţar) este recomandat de nutriţionişti pentru rezultatele remarcabile în tratarea dischineziei şi litiazei biliare, aterosclerozei, diabetului noninsulinodependent, nevralgiei intercostale şi neurasteniei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
transpiratie jpg
Timiș  jpg
ASF, Alexandru Petrescu jpg
BAC  jpg
Traian Lalescu wiki Descopera 1024x630 jpg
image png
picturedrome cinematograf profimedia (2) jpg
Dieta mediteraneana - mancare sanatoasa - legume FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net