Sucuri care te ajută să slăbeşti
Sucul de roşii este o sursă importantă de vitamine (A, C, B1, B2, B3, B5, B6, K) şi minerale (potasiu, magneziu, fosfor, cupru, sodiu), care luptă împotriva infecţiilor, oferă energia necesară întregii zile şi redau frumuseţea pielii.
De asemenea, un alt rol important al sucului de roşii constă în reglarea colesterolului rău din sânge, datorită fibrelor şi vitaminei B3, nutrienţi care se găsesc în compoziţia băuturii.
Totodată, şi sucul de morcovi este indicat pentru persoanele care au colesterolul mărit. Totuşi, se recomandă un consum moderat (50-60 mililtri pe zi), întrucât morocovii pot creşte pofta de mâncare.
Frunzele de ţelină sunt bogate în vitamina A, în timp ce tulpina conţine din abundenţă vitaminele B1, B2, B6 şi C şi minerale, precum potasiu, acid folic, calciu, magneziu, fier şi sodiu.
Pe lângă faptul că reduce aciditatea, scade în mod eficient colesterolul rău şi combate constipaţia, sucul de ţelină taie pofta de alimente bogate în calorii.