Te supără articulaţiile? Tratează-le cu ulei de ricin!

Cel mai simplu mod de a trata durerile articulare este de a înfăşura articulaţiile într-o compresă cu ulei cald de ricin, care este lăsată aşa mai multe ore (peste noapte este momentul ideal). Pentru a o fixa mai bine o poţi prinde cu o faşă sau cu celofan alimentar, care este elastic şi se mulează bine pe corp. Vei vedea că durerile uşoare vor dispărea după câteva zile, iar cele vechi se ameliorează sau dispar după aproximativ o lună de tratament.

Uleiul de ricin are o acţiune antiinflamatorie cu totul specială, deoarece are şi efect emolient-hrănitor asupra ţesuturilor, şi nu prezintă inconvenientele antiinflamatoarelor de sinteză. În plus, uleiul de ricin are proprietăţi calmante,  sedative, emoliente, antiinflamatoare, an­tispasmodice, analgezice, iar folosit intern este puternic antiinflamator, măreşte tranzitul intestinal sau este purgativ în funcţie de doză. Se utilizează intern pentru tratamentul adenomului de prostată, pentru diverse hernii, febră, dureri de cap, umflarea abdomenului, durerile şi problemele genitale în general şi pentru problemele de spate şi cele abdominale.

Este cel mai bun purgativ (în caz de constipaţie cronică se iau două linguriţe de ulei cu o cană de apă caldă înainte de culcare).

Când vine vorba de dureri menstruale sau de ovulaţie, compresa cu ulei cald de ricin se lasă 2-3 ore pe zona afectată. Rezultatele sunt rapide şi durabile, fiind şi antialgic şi antiinflamator.Se mai foloseşte extern pentru ulceraţiile pielii, pentru tăieturi, răni sau fracturi şi în cazul hemoroizilor externi. Aplicaţiile externe pot face să dispară petele inestetice de culoare brună de pe faţă.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
Jorge la Survivor (1) jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub claudia pavel cream png
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg