Un miracol ascuns într-un bob de orz - clorofila

Ultima actualizare:

    Clorofila  revigorează organismulSursa foto:revistaplafar.ro
Clorofila revigorează organismulSursa foto:revistaplafar.ro

Numeroși oameni de știimță susțin că puterea vindecătoare a sucului de orz se datorează clorofilei. Cu cât o plantă conține mai multă clorofilă, cu atât ea asigură o protecție mai mare față de substanțele dăunătoare sau celor cauzatoare de cancer. Orzul fiind foarte bogat în clorofilă neutralizează acțiunea cancerigeneă a amestecurilor de praf de cărbune sau de tutun, de exemplu.

Clorofila a vindecat un număr incredibil de boli

În numeroase experimente pe oameni și animale, terapia cu clorofilă a demonstrat că nu are nici un fel de toxicitate.  De aceea,  este una dintre cele mai complete substanțe terapeutice  cunoscute de medicină. Ea a accelerat  vindecarea rănilor; în această privință, perioada de vindecare este mult mai scurtă  în cazul terapiei cu clorofilă, în comparație cu penicilina, sulfamida sau Vitamina D. S-a constatat că , totdeauna, clorofila  accelerează vindecarea rănilor,mărind cantitatea de  substanțe nutritive din sânge, necesare pentru refacerea țesuturilor. Terapia reduce umflăturile, deoarece provoacă  subțierea moderată a sângelui.

Diferite tipuri de arsuri se vindecă repede prin terapia cu clorofilă

Arsurile cauzate de căldură, chimicale sau radiații se vindecă mult mai repede  prin terapia cu cloroficlă, chiar dacă aceastea sunt sau nu sunt infectate. De asemenea, clorofila a fost folosită, deseori, pentru a prelungi supraviețuirea grefelor de piele înainte de elaborarea medicamentelor de suprimare  imunitară, folosite în prezent.

Clorofila reduce durerea și inflamațiile în bolile gingiilor

Medicii interniști și dentiștii  au folosit cu succes clorofila pentru a controla  infecțiile bucale, precum pyoreea și anghina lui Vincent. Tratamentul cu clorofilă reduce durerea, inflamațiile  și ține sub control mirosul, în cazul pacienților cu afecțiuni bucale.

Terapia alungă constipația cronică

Oamenii de știință israelieni au  substituit  făina de grâu cu făina de orz în unele alimente –plăcinte sau biscuiți și le-au oferit la 19 pacienți suferinzi de constipație cronică. Fiecărui pacient i s-a dat să mănânce  câte 3-4 biscuiți cu orz pe zi. S-a constatat că  15 dintre ei ( 79 % )au scăpat de constipație, n-au mai avut dureri abdominale și au renunțat la laxative.

Stimulează puternic energia

Un antrenor școlar le oferea sportivilor, cu regularitate, înaintea meciurilor deosebite, câte un pahar cu praf din suc de spic de orz, o linguriță, în amestec cu 200 g de suc de roșii pentru că le stimula foarte mult nivelurile de energie. Fiecare sportiv se comporta  excelent pe teren. Acest praf de spic de orz poate fi procurat de la majoritatea plafarelor

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
canapea accesorii jpeg
injunghiat pixabay jpg
cel mai tanar pictor jpg
cirese jpg
jucarii jucarie adobestock jpg
craiova istock jpg
airbus a350 qatar airways
calculator-taxe-formular-anaf-fisc-impozit
image
actualitate.net
image
actualitate.net