«Şeicărescu e un îngâmfat care n-a cântat în trupe serioase»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tensiuni mari în trupa Iris după plecarea lui Cristi Minculescu. Toboşarul şi totodată liderul trupei, Nelu Dumitrescu, l-a făcut praf pe Toni Şeicărescu, cel care i-a luat locul lui Minculescu. Deranjat de zvonurile că Şeicărescu ar vrea să-l lase baltă şi să plece la Direcţia 5, Nelu Dumitrescu a avut reacţii dure atât la adresa acestuia, cât şi a lui Marian Ionescu.

După ce, în toamnă, Cristi Minculescu a părăsit Iris şi a plecat în Germania, Nelu Dumitrescu, liderul formaţiei, a încercat să găsească cea mai bună soluţie pentru ca trupa să meargă mai departe. În acest context a ajuns Toni Şeicărescu solistul uneia dintre cele mai iubite şi longevive formaţii româneşti. A trecut jumătate de an de atunci, dar noua formulă a trupei pare să stea sub semnul întrebării.

Toni Şeicărescu este solistul trupei Iris din toamnă

simeon stalpnicul png

Au apărut deja zvonuri că Şeicărescu ar vrea să plece de la Iris la Direcţia 5. Contactat de Click!, Nelu Dumitrescu a declarat că nu ştie nimic despre asta, dar a dat de înţeles că nimic nu e imposibil. Mai mult, întrebarea a declanşat un adevărat uragan de vorbe grele la adresa colegului său. "Dacă el poate să-şi ia lumea în cap la 46 de ani, nu-mi pasă. O să revină în obscuritate. Dacă vrea înapoi la Marian, să cânte cu pistolul la tâmplă, să fie sclav, nu are decât. El nu a cântat niciodată într-o trupă serioasă", a spus Nelu Dumitrescu, fără să-şi menajeze câtuşi de puţin colegul. El recunoaşte că Iris trece printr-o perioadă grea, dar, pe de altă parte, consideră că viitorul formaţiei nu depinde de Toni Şeicărescu. "E greu să apari pe scenă ca şi cum nu s-a întâmplat nimic. Toni e un îngâmfat. Trebuie să mai prindă rădăcini la Iris. Noi nu îl dăm afară, dar după şase luni eu ştiu dacă o ia razna? Oricum, nu soliştii au făcut Iris. Şi lui Minculescu i-a părut rău că a plecat", a mai spus Nelu Dumitrescu. La rândul lui, Toni Şeicărescu nici nu a infirmat, dar nici nu a negat categoric zvonurile că ar părăsi trupa. "Deocamdată sunt la Iris", ne-a spus, sec, actualul solist al formaţiei.

Cristi Minculescu s-a stabilit în Germania

În toamna anului trecut, vocea inconfundabilă a trupei Iris, Cristi Minculescu, a anunțat că părăsește definitiv grupul alături de care a cunoscut consacrarea deplină şi a cântat 32 de ani.

simeon stalpnicul png

El s-a stabilit în Germania, la Regensburg. Acolo, Minculescu a fondat o noua trupă, numită Lotus, cu care a susţinut concerte în România şi în Germania. În acelaşi timp, colaborează cu diverşi alţi artişti, printre care Nuţu Olteanu. Diagnosticat de medicii din ţară cu o boală hepato-renală ereditară, în martie 2009, Minculescu a fost supus unui transplant hepatic, soţia lui, Rodica, fiind cea care i-a donat o parte din ficat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net