De la ce oră joacă azi Sorana Cîrstea în semifinale la Miami. Unde se va vedea meciul cu Kvitova

Ultima actualizare:

Sorana Cîrstea (74 WTA) o întâlnește astăzi pe Petra Kvitova (12 WTA), jucătoare care are în palmares două titluri de Grand Slam, în semifinalele de la turneul WTA de la Miami. Meciul va fi live pe Digi Sport 2, începând cu ora 22:00, ora României, scriu cei de la Hotnews.ro.

Sorana Cîrstea a ajuns în semifinalele de la Miami. Foto: Profimedia.
Sorana Cîrstea a ajuns în semifinalele de la Miami. Foto: Profimedia.

Cîrstea are șansa să se califice în a doua finală a ei de Masters

Românca a ajuns în semifinalele WTA Miami după ce a trecut de a doua clasată din ierarhia mondială, Aryna Sabalenka, pe care a reușit să o învingă în două seturi, 6-4, 6-4.  

În schimb, jucătoarea din Cehia a avut nevoie de set decisiv pentru a trece de Ekaterina Alexandrova. Meciul s-a încheiat 6-4, 3-6, 6-3.

Jucătoarea româncă are șansa să se califice în a doua finală a ei de Masters, după cea pierdută la WTA Toronto 2013, contra Serenei Williams.

Se știe deja prima finalistă

Conform site-ului oficial al WTA, Petra Kvitova a declarat că o va aștepta un meci greu cu jucătoarea româncă și a avut numai cuvinte de laudă legat de prestația acesteia în competiția din Florida. 

Este frumos să înfrunți o jucătoare care este într-o formă bună., la fel ca mine. Cu siguranță că va fi o partidă foarte frumoasă. Ne-am mai întâlnit de-a lungul anilor la mai multe turnee. Ne-am și antrenat împreună înainte aici (n.r.- la Miami) ca turneul să înceapă. Este un lucru extraordinar că o sportivă de peste 30 de ani ca Sorana joacă așa de bine. Este un lucru plăcut. Sunt fericită pentru ea, pentru forma bună pe care o arată pe teren. Cu siguranță că va fi plăcut să jucăm din nou una împotriva celeilalte”, a spus Kvitova.

Se cunoaște deja prima finalistă de la Miami. Este vorba despre Elena Rybakina, în vârstă de 23 de ani, locul 7 WTA. Aceasta o să se înfrunte în ultimul act cu câștigătoarea duelului Sorana Cîrstea - Petra Kvitova.

Petra Kvitova a câștigat de două ori la Wimblendon

Petra Kvitova a câștigat de două ori la Wimbledon în 2011 și 2014 și a reușit să obțină 29 de titluri. Cel mai bun loc în clasamentul WTA obținut de aceasta a fost pe locul al doilea. Sportiva din Cehia a reușit să iasă învingătoare, de-a lungul carierei, în 614 meciuri și a pierdut 280. Tenisul i-a adus până acum 35.3 milioane de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net