Ce informații avem despre Google Pixel 6a. Data de lansare și specificații

Google Pixel 6a este varianta de buget a celui mai nou model dezvoltat de către compania americană. Chiar dacă nu este lansat în mod oficial, Google Pixel 6a propune o nouă modalitate de a aborda viitorul telefoanelor mobile de buget.

Google Pixel 6a jpg

Totuși, chiar dacă nu este la fel de spectaculos precum Google Pixel 6 și Google Pixel 6 Pro, varianta de buget al acestui telefon va fi mult mai apreciat și achiziționat, din cauza specificațiilor și a prețului redus de care se va bucura acest terminal mobil.

Data de lansare Google Pixel 6a

Chiar dacă lansarea celui mai nou terminal mobil dezvoltat de către Google pare un vis ce va avea loc de-abia la finalul acestui an, se pare că lansarea acestui model va avea loc mult mai devreme decât ne așteptam. Similar cu lansarea lui Pixel 5a de anul trecut, 6a se va lansa în cursul lunii mai, chiar dacă nu sunt cunoscute informații exacte despre ziua în care va fi lansat.

Se zvonește că lansarea acestui terminal mobil va avea loc în timpul evenimentului Q3 sau Q4. Totuși, criza mondială de cipuri ar putea afecta lansarea acestui model.

Ce preț va avea Google Pixel 6a

Cât despre prețul propus de producător, respectând tendințele modelelor trecute. Chiar și așa, e sigur că modelul 6a va avea un preț mult mai mic decât variantele de top ale acestei serii.

Anul trecut, modelul Pixel 5 a fost cu 100 de dolari mai scump decât varianta de anul acesta. La data de lansare, modelul anterior a costat 699 de dolari, iar modelul Pixel 6 a fost 599 de dolari la lansare.

Așadar, ne putem aștepta la un preț cu 100 de dolari mai mic decât modelul de anul trecut. Comparativ, Google Pixel 5a 5G a costat 449 de dolari. Așadar, ne putem aștepta la un preț de 399 de dolari pentru telefonul de anul acesta.

Totuși, aceste prețuri sunt pentru piața din Statele Unite. Prețul la care acest terminal va fi disponibil în Europa va fi profund influențat de legislația în vigoare, dar și de comisionul adăugat de către magazinele specializate.

Camera Google Pixel 6a

Camera acestui telefon a fost printre cele mai apreciate la nivel mondial, fiind comparat cu camera disponibilă pe iPhone. La baza acestei calități stă software-ul disponibil pe acest terminal mobil. Chiar dacă Google nu oferă 100 de megapixeli și camere similare unui aragaz, software-ul disponibil face ca telefonul să facă poze mult mai bune sau similare cu telefoanele din gama de top de la iPhone sau Samsung.

Cât despre acest model, va folosi, probabil, senzorul de 12,2 MP Sony IMX363 pe post de cameră principală, senzor pe care Google îl folosește pe toate telefoanele sale, încă de la Pixel 3.

Stocare și memorie Google Pixel 6a

Cât despre memoria acestui terminal mobil, ne vom putea aștepta la o capacitate de 128 GB, fiind suficientă pentru treburile zilnice.

Cât despre memoria RAM disponibilă în acest telefon, ne vom putea aștepta la două configurații, acestea având 6, respectiv 8GB RAM. Prin această capacitate ridicată, aplicațiile nu se vor închide dacă sunt pe fundal.

Zvonurile nu prezintă un slot special pentru cardurile de memorie externă. Totuși, acesta s-ar putea să fie disponibil prin intermediul slotului SIM, în cazul în care acesta înca va funcția pe această tehnologie. Există o posibilitate ca Google să dezvolte mult mai mult funcționalitățile cartelelor de telefonie de tip eSIM.

Ecranul și bateria Google Pixel 6a

Acest terminal mobil va beneficia de o dimensiune considerabilă de 6,2 inci. Chiar dacă modelul 6 Pro are un ecran curbat, se pare că versiunea de buget va merge pe urmele telefonului din gama mid-range, cu un ecran plat, sub care se află și senzorul de amprentă. 

În același timp, acest telefon va beneficia de tehnologia OLED, iar camera de selfie va folosi designul de tip „insulă”, pentru a beneficia de un raport screen-to-ratio cât mai mare.

Cât despre bateria acestui telefon, se pare că ea va fi între 4.000 și 4.600 mAh, o versiune destul de întâlnită în telefoanele din generația recentă. Comparativ, Pixel 6 și 6 Pro beneficiază de baterii de o capacitate de 4.614 mAh, respectiv 5.003 mAh pentru varianta Pro, conform Phone Arena

Chiar dacă anterior modelele din gama de buget au primit o baterie mai mare decât varianta premium, se pare că 6a nu se va bucura de o baterie mai mare, deoarece ecranul acestui telefon mobil va fi mult mai mică 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
index webp
1 minestrone jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net