Cele mai bune laptop-uri sub 2500 de lei pe care le poți achiziționa

Achiziționarea unui laptop în ziua de azi este un proces destul de dificil. Există foarte multe variante disponibile, iar acestea diferă de la procesor, memorie ram, placă video sau chiar producător.

mananca laptop jpeg

Un procesor potent e foarte greu de ales în ziua de azi. Intel sau AMD? Aceasta este întrebarea celor ce-și doresc să-și cumpere un laptop și nu vor să fie nevoiți să-l returneze în câteva zile.

Dacă nu ești o persoană care se joacă jocuri video sau dacă nu-ți folosești laptop-ul pentru lucruri ce nu necesită multă viteză sau putere de procesare. Așadar, ce trebuie să ai în vedere când îți achiziționezi un laptop sub 2500 de lei și ce modele sunt destul de promițătoare?

Huawei MateBook D15 cu Intel Core i3-10110U

Nu sunt multe de zis despre acest producător. O companie chineză, care s-a ridicat foarte repede pe piața de tehnologie prin toată lumea, prin dispozitivele de calitate superioară livrate la un preț redus.

image

Huawei MateBook D15 vine un procesor Intel Core i3 de generație nouă, ce are o viteză de procesare de până la 4.1GHz. 

Cât despre ecran, acesta este unul dintr-un IPS de calitate înaltă, care te va ajuta să vizionezi toate detaliile de pe ecranul tău, la o calitate Full HD / 1080p. 

Singurul dezavantaj ar fi spațiul de stocare destul de redus, de doar 256 GB. În schimb, primești un SSD, o modalitate de stocare de generație nouă, care-ți va face dispozitivul să funcționeze mult mai repede. Chiar și așa, există multe posibilități să-ți stochezi fișierele prin intermediul aplicațiilor de Cloud Memory - Google One, Mega.nz etc.

Lenovo V15 IIL cu procesor Intel Core i3-1005G1

Spre deosebire de Huawei MateBook, Lenovo V15 IIL vine cu un procesor mult mai puternic față de cel anterior. Spre deosebire de cel precedent, acesta are de 4096 KB memorie cache.

image

Ecranul acestui laptop este perfect pentru utilizarea sa pentru filme și seriale, dar și pentru munca de office, având un ecran Full HD, cu o diagonală de 15.6".

La fel ca Huawei, nici acesta nu stă bine pe partea de memorie disponibilă. Avem aceeași arhitectură pe SSD, dar nu la fel de multă memorie. Bineînțeles, soluția cu Cloud o să funcționeze și în cazul acestuia.

HP 250 G7 cu procesor Intel® Celeron® N4020

Ei bine, acest laptop este dedicat persoanelor care au nevoie de mult spațiu de stocare, de viteză foarte bună și brută.

image

HP 250 G7 vine cu un procesor Intel Celeron N4020 ce poate ajunge până la viteza de 2.80 GHz. Acesta este perfect pentru utilizarea sa pentru office, dar și pentru câteva jocuri video mai vechi, ce nu necesită foarte multă viteză și putere de procesare.

Acesta este echipat cu un SSD de 1TB. Așadar, avem viteză și capacitate de stocare, esențială pentru utilizatorul ce nu dorește să se obosească cu aplicațiile de Cloud.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net