Tot ce trebuie să știi despre Lenovo Legion Y90. Un telefon cu 18GB RAM

Într-o lume în care jocurile video de pe telefoanele mobile devin din ce în ce mai apropiate de variantele lor dedicate pentru platformele de tipul PlayStation/Xbox sau PC.

image

Se pare că și Lenovo dorește să stea în rând cu tehnologia. Noul lor telefon, Lenovo Legion Y90 reușește să depășească chiar și calculatoarele pe care le avem prin casă. Prin această lansare, Lenovo dorește să-și refacă numele în lumea telefoanelor mobile de gaming, piață dominată de către alte companii. 

18GB RAM pentru un telefon

Totuși, Lenovo nu dorește să dea înapoi, așa că pregătește pentru lansare un… monstru. Lenovo Legion Y90 este, în adevăratul sens al cuvântului, un calculator de gaming portabil. Noul telefon are în plan un ecran de 144Hz, cu un display AMOLED, un procesor Snapdragon de ultimă generație și multă, foarte multă memorie RAM - 18Gb, potrivit fonearena.

Compania a pregătit lansarea acestui telefon de gaming de foarte mult timp. Promițând un sistem de răcire de ultimă generație, dar a oferit și câteva informații privind procesorul, ecranul și capacitatea bateriei. La prima vedere, se pare că Lenovo pregătește un telefon cu 640gb spațiu de stocare și 22gb memorie RAM, dar nu este chiar așa. Momentan, nu se știe a cui e greșeala, dar conform imaginilor ce au apărut prin rețelele de socializare, telefon va dispune de doar 512gb de stocare ce poate fi extinsă cu un card de memorie de până la 128gb. 

image

Ce poți face cu 144hz pe un ecran de telefon?

Până și RAM-ul speculat cu ajutorul fotografiilor arată o memorie uriașă de 22GB, dar, mai degrabă, o să primim un terminal mobil cu 18GB RAM și 4GB RAM virtuali. Cât despre ecran, o să primim sigur un ecran AMOLED 144Hz. Numărul de herți reprezintă, în mod direct, numărul de cadre pe secundă care este afișat în timpul utilizării. În acest moment, majoritatea telefoanelor funcționează folosind un ecran de maxim 60Hz. De asemenea, limitarea nu se încheie aici. Majoritatea ecranelor pe care le avem funcționează pe o astfel de tehnologie. Dacă vrei să observi o diferență privind numărul de cadre pe secundă afișat, poți să urmărești următorul clip. 

Lenovo Legion Y90 dispune și de o baterie de 5600mAh, care se încarcă la 68W. Pe lângă acestea, există și un sistem de răcire pe bază de lichid, dar și difuzoare stereo cu acustica Dolby Atmos.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net