Cum îți va face călătoria mai ușoară noua actualizare la Google Maps. Prețuri live și lungimea drumului

Google Maps primește o actualizare importantă care va adăuga prețurile la drumurile cu taxă și mai multe detalii ale hărților, cum ar fi semafoare și semne de oprire. 

Sistemul de navigare Google Maps
Sistemul de navigare Google Maps

Compania adaugă, de asemenea, îmbunătățiri și pentrul sistemul de operare iOS, inclusiv un nou widget de călătorie fixat și opțiunea de a obține indicații pe Google Maps direct de pe Apple Watch.

Compania spune că adaugă prețuri de taxare pe Google Maps pentru prima dată pentru a facilita utilizatorilor să aleagă între a lua drumuri cu taxă sau drumuri obișnuite. 

Utilizatorii vor vedea prețul estimat al taxei către destinația lor înainte de a începe navigarea. Prețurile taxelor vor fi furnizate de autoritățile locale.

Ce îți aduce noua actualizare de pe Google Maps

Pentru a calcula prețul estimat al unei călătorii, Google va analiza lucruri precum costul utilizării unui permis de taxare sau a altor metode de plată, care este ziua săptămânii și cât se preconizează că va costa taxa de trecere la momentul specific în care îl voi traversa. 

Citește și Google Chrome are o avertizare pentru toți utilizatorii. Un hack de ultimă generație îți poate infecta dispozitivul

Google observă că utilizatorii vor avea în continuare opțiunea de a alege să evite să vadă rute cu drumuri cu taxă prin setările aplicației. 

Utilizatorii vor începe să vadă prețurile drumurilor cu taxă pe Android și iOS, luna aceasta, pentru aproape 2.000 de drumuri cu taxă din Statele Unite, India, Japonia și Indonezia. Google plănuiește să extindă și mai mult această opțiune la nivel global, inclusiv România.

De asemenea, Google adaugă noi detalii experienței de navigare a aplicației pentru a face mai puțin stresant să conduci pe drumuri necunoscute, adăugând semafoare și semne de oprire. 

Utilizatorii vor vedea, de asemenea, detalii îmbunătățite, cum ar fi contururile clădirilor și zonele de interes. În unele orașe, utilizatorii vor vedea și mai multe detalii, cum ar fi forma și lățimea unui drum, inclusiv mediane și insule. 

Noua hartă de navigare va ajunge în anumite țări, în următoarele săptămâni, pe Android, iOS, Android Auto și CarPlay.

Vezi și Noua actualizare așteptată de toți utilizatorii Android. Cum să scapi de toate privirile nedorite

Compania adaugă, de asemenea, noi actualizări pentru sistemul de operare iOS, concepute pentru a facilita utilizarea Google Maps din mers. Google lansează un nou widget de călătorie fixat, care vă permite să accesați călătoriile pe care le-ați fixat în fila Go, chiar de pe ecranul de pornire iOS. 

Puteți vedea ora de sosire, următoarea plecare pentru călătoria dvs. de tranzit și o rută sugerată, dacă conduceți. De asemenea, Google micșorează widgetul de căutare deja existent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net