Noua actualizare așteptată de toți utilizatorii Android. Cum să scapi de toate privirile nedorite

Chiar dacă Android reprezintă un competitor direct în fața iOS și, de cele mai multe ori, se plasa cu mulți ani în fața sistemului de operare de la Apple, se pare că Google, de-abia acum, a oferit o funcționalitate specială ce era disponibilă pe iOS de ani buni.

android gc66b2d6d7 1280 jpg

Noua funcționalitate adusă de Android le permite utilizatorilor să-și steargă istoricul din ultimele 15 minute în mod instant. Așadar, dacă ai vizitat website-uri pe care nu ai vrea să le ții în istoricul telefonului tău, poți să ștergi orice dovadă compromițătoare cu un singur click!

Ce aduce noua actualizare pentru utilizatorii cu un istoric... neortodox

Anterior, Google a trasnmis că această opțiune va fi disponibilă pe Android la finalul anului trecut, dar nu a fost prezentă pe niciun dispozitiv publicului larg. 

Vezi și Noua versiunea Android 13 și cum te va face să ratezi toate evenimentele din viața ta

Poți să-ți ștergi istoricul căutărilor din ultimele 15 minute accesând secțiunea destinată propriului tău cont din aplicația Google. 

Un purtător de cuvânt al companiei a declarat pentru The Verge : „În prezent, lansăm această funcție în aplicația Google pentru Android și ne așteptăm să fie disponibilă pentru toți cei care folosesc aplicația în următoarele câteva săptămâni.

„Continuăm să explorăm modalități de a aduce această caracteristică utilă pe alte dispozitive ce folosesc motorul nostru de căutare sau, implicit, Google Chrome.”

Desigur, oricine dorește să-și ștergă istoricul chiar acum poate face acest lucru urmând procesul de lungă durată, care a fost mereu prezent. 

Citește și Atenție, utilizatori Android! O aplicație populară ascunde un virus periculos!

Apăsând pe fotografia ta de profil de pe Google și navigând prin secțiunea dedicată propriului tău cont o să observi locația Istoric sau History, dacă ai aplicația în engleză. După ce platforma va fi actualizată cu ultima versiune vei avea opțiunea să-ți ștergi și cele mai recente 15 minute de căutări și navigare pe internet… sau poți să folosești modul incognito, se scutește și de colectarea de cookies

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net