Care au fost cele mai populare criptomonede în 2022. Locul 1 a fost atins de o monedă fără valoare

Potrivit unui studiu recent care analizează datele de pe Google Trends, volumul de căutare de pe platforma de web searching al criptomonedei Dogecoin în Statele Unite a fost cel mai mare în cele mai multe state, în comparație cu alte criptomonede.

Ethereum
Ethereum

Un studiu recent realizat de către Coin Insider a analizat datele Google Trends, pentru a afla ce criptomonedă a fost cea mai căutată de cele mai multe state americane. Cercetarea indică faptul că Dogecoinul bazat pe un meme de pe internet este cel mai popular în Statele Unite, cel puțin conform datelor Google Trends.

Pe ce loc s-a clasat Dogecoin

Dogecoin este în prezent al 12-lea cea mai mare activă digitală, în ceea ce privește evaluarea, deoarece capitalizarea de piață a activelor crypto este de 19,8 miliarde dolari. DOGE deține, de asemenea, titlul ca principalul activ de monede de tip meme dintre cele 36,4 miliarde de dolari de criptomonede bazate pe „glume”. Valorile furnizate de Coin Insider arată că Dogecoin a câștigat state precum Dakota de Nord, Montana, Illinois, Florida, Hawaii, New Mexico, New Jersey și Oregon.

Citește și Dragoste și Bitcoin. Povestea tragică a unei femei care a căzut prada unui nou tip de înșelatorie

Între timp, Bitcoin a fost cel mai căutat în zece state care includ Idaho, Arkansas, Mississippi, Connecticut, Alaska și New Hampshire. Conform datelor de pe Google Trends, termenul de căutare „Bitcoin” în SUA are în prezent un scor de 29 dintr-un scor maxim de 100. Ultima dată când volumul de căutări pentru „Bitcoin” a atins un scor de 100, a fost în timpul săptămâna 16-22 mai 2021.

Importanța crypto-meme-urilor în Statele Unite
Importanța crypto-meme-urilor în Statele Unite

Ethereum a câștigat opt ​​state care includ Ohio, Virginia, Georgia, Indiana și Louisiana. În spatele Ethereum se află Shiba Inu, un alt cryptomeme, deoarece activul crypto bazat pe meme a colectat un total de șapte state din țară. După ce a atins 100 în săptămâna 24-30 octombrie 2021, termenul de căutare „SHIB” are acum un rating de zero.

Vezi și Povestea El Salvador, țara care și-a salvat economia și a construit spitale folosind Bitcoin

Tokenul smart contract Cardano (ADA) a câștigat Colorado, conform datelor Coin Insider. În timp ce ADA a crescut cu 40% în ultimele 30 de zile, statisticile până în prezent arată că Cardano a câștigat doar 2,6%. Termenul de căutare „cardano” în SUA a atins un maxim de 100 în săptămâna 9-15 mai 2021, conform valorilor Google Trends. Săptămâna aceasta, volumul de căutări pentru „cardano” are în prezent un scor de 18.

Cercetarea Coin Insider susține că popularitatea Dogecoin-ului se datorează parțial aprobării de către Elon Musk a monedei-meme în ultima vreme, pe Twitter. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net