Cum poți să-ți actualizezi gratis jocurile PS4 la PS5

Cu lansarea versiunii noi a consolei PlayStation, PS5, piața jocurilor video a observat o creștere impresionantă. Chiar dacă stocurile sunt limitate, cei ce au reușit să pună mâna pe un PS5 vor putea face upgrade gratuit jocurilor pe care aceștia le dețin pentru PS4.

click ps4 onur binay o jlc7hsjm0 unsplash jpeg

Poți juca majoritatea jocurilor PlayStation 4 pe noul PlayStation 5, datorită caracteristicii excelente de compatibilitate cu versiunea precedentă a noii console de la Sony.

Totuși, unii dezvoltatori de jocuri video fac un pas mai departe cu consola de nouă generație, permițându-ți să faci upgrade gratuit de la jocurile PS4 la versiunile PS5. Acest lucru iți va permite să joci cu o rezoluție dinamică 4K, la 60 de cadre pe secundă și oferă timpi de încărcare mai scurti, ceea ce face o experiență de joc mai fluidă, cu timpi de așteptare mult mai mici. 

Ce jocuri beneficiază de o astfel de actualizare

Un joc major ce a primit o astfel de actualizare a fost chiar Final Fantasy 7 Remake de anul trecut . Acesta a apărut în iunie, împreună cu o expansiune (Episode Intermission). Actualizarea la noua generație este gratuită pentru proprietarii actuali, dar nu și dacă au primit jocul prin intermediul PlayStation Plus în martie. 

Un alt joc care a primit recent actualizarea de upgrade a fost Doom Eternal. Acesta adaugă opțiuni grafice pentru HDR 10, ray tracing și capacitatea de a rula la 120 de cadre pe secundă. Totuși, nu vei putea transfera salvarea ta de pe PS4, pe noul PS5.

De asemenea, o să poți face upgrade la versiunile PS5 chiar dacă ai un joc fizic de PS4, atâta timp cât ai cumpărat PS5 cu o unitate de disc. Va trebui să utilizezi întotdeauna discul PS4 pentru a reda versiunea de ultimă generație, PS5, potrivit Sony.

Printre versiunile ce se bucură de o actualizare gratis se află chiar și Assassin’s Creed Valhalla, noul joc dezvoltat de către Ubisoft. Printre acestea, dar alături de echipa Ubisoft România, poți să faci upgrade chiar și la Watch Dogs.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net